Zdravím, mám takový problém, moje malá princezna (23.8. Jí budou tři měsíce) mi od půlnoci nejí. Párkrát si cucne z mlíčka a pak flašku vyplivne, chce abych jí otočila na bok a spí dál... Celou noc jsem toto dělala zděšená, proc mi nepapá jako den před tím. Normálně je jedlík, spapá víc než musí, ale dneska nic taky nechce. Pozoruju, že ráda kouše do ručicky a kolikrát mi "kousala" můj prst (mela jsem ho v látkové plence), ,když jsem jí masírovala dásně. Může to být zubama? U ní mám všechny tyhle jevy poprvé, syn byl zlatý dítě a zuby mu rostly aniž bych o tom věděla... Měl to taky někdo tak? Co mám popř dělat než začnu plašit u doktorky? :/
@penelope87 od půlnoci si maximálně z kazdé lahvičky co udělám párkrát cucne. Čůrá, nekřičí, aspoň ne nijak víc než obvykle. Jestli od půlnoci nevypila víc než 100ml mlíčka, možná ani to ne, nevím přesně, vždy v noci vypije celou lahev o půnoci, ve 4:00 se budí na další, tu vypije a v 6:00 chce ještě a dnes nevypila nic, bez toho mála cucnutí a od rána vypila maximálně 50ml mlíčka, nic prostě nechce a když jí tu lahvičku dám do pusy po tom co jí vyplivne, tak se jí zvedne žaludek. Nevím co se s ní děje, tohle nikdy nedělala :/ .
@donnadoublees A jinak nevypadá, že by jí něco bylo? Je spíš utlumená nebo naopak rozjetá? Někdy mají nechutenství právě ze zubů.
@penelope87 je spis hodnejsi nez obvykle. Jen klidne lezi a kouka a nebo se houpe v houpacce a spinka. Je takova, az zvlastne hodna, na coz nejsem u ni zvykla, vetsinou "nadava" ze si ji nevsimam, kdyz varim a podobne a dneska nic. :/
No já nevím ale u tak malého dítěte bych se neptala tady a zajela bych,nebo aspoň zavolala Dr....
@donnadoublees Pokud fakt nejí a je tichá, asi bych taky raději zavolala své doktorce.
@lucka00024 zavolala bych nebo zajela, ale mpje doktorka bohuzel ordinuje jen do 12:00 a ja cekala ze se rozpapa a ono stale nic. Nevim jestli je to ted tim vedrem, nevim jestli je to zubama nevim, cim to je, ale je hodna, kadi i cura tak jak ma, jen bohuzel nechce jist, coz me u ni desi :/ . Ja mam samozrejme v planu jet s ni k doktorce hned zitra, pokusim se do ni dostat aspon ten trosek co pujde, ale nechce se ji, a ja fakt neznam pricinu, je to proste zniceho nic, mliko jsem nemenila, jsme porad naa Hippu :/ .
@penelope87 asi zajedu do nemocnice at se mi na ni kouknou tam, protoze je to vazne divny, nic jinyho mi nezbyde :/ . Ja prave myslim, ze na zuby je brzy :/ .
@donnadoublees přesně,raději na nic nečekej a jeď do nemocnice,raději zbytečně než
...
Tak nevim, jestli nema jen blbej den, ale byla jsem s ni venku povesit pradlo, vratila jsem se domu a rozbrecela se mi, zkusila jsem dat schvalne lahvicku a uz papa :3 . Boze to dite me desi k smrti porad, ale to stejne nemeni nic na tom, ze k doktorovi zajedu 🙂 . Dekuju za rady
@donnadoublees Nepochopila jsem, jestli nepila v noci a teď míň, nebo vůbec od té půlnoci nic neměla? Křičí? Čůrá?