Ahoj holky,mám dotaz moje dcera má 3měsíce a z ničeho nic mi začala brečet u návštěvy u babičky(mojí mamky),nikdy před tím to nedělala,první jsem si myslela že je nevyspaná a že je jen protivná.Byl to 15min hysterický pláč a nešlo jí utišit ani dokonce já jsem jí nedokázala utišit ☹ Pár dní na to jsme byli u prababičky a u té taky brečela a nešlo jí utišit,tak jsme museli opět odejít po 10min ☹ A přitom,když je doma a nechám jí v pokoji s babičkou a nebo s kýmkoliv jiným,tak je úplně v pohodě 😒 Chci se zeptat jestli je to normální?A jestli jí to přejde?Docela mě to mrzí že je taková,jelikož vždycky musíme hned odejít ☹
No,je pravda že moje babča topí v bytě jak by venku bylo -50,to ze mě teče jak z prasátka 😀 Tak doufám že to malou přejde
Holky jen mě tak napadlo není to třeba i světlem? V obchoďáku bývají zářivky, které problikávají a jsou dost ostré. U babiček to může být jiný zápach okolí. Některé děti nechtějí být kojené a stačí přestat používat deodorant a zlepší se to... Jen nápad.
@triping Dobrý den, když byla naše holčička v podobném věku jako vaše dcera, také hůře snášela cizí a nové prostředí...musíme si uvědomit, že na naše děti působí spousty stimulačních a nových vjemů, pro nás jsou známé a obvyklé, jsou zažité a často se s nimi setkáváme, ale pro děti je vše nové, stačí jim třeba nová vůně, hlas, který jim není sympatický, nový prostor a to jim může způsobovat zvýšené psychické napětí. Když se naše dcera cítila v nepohodě, tak jsme návštěvy trošku omezily a pak už to bylo jen a jen lepší.
Držím vám pěsti, nedělejte si z toho hlavu, maličká si časem zvykne a bude se jí všude líbit. Chápu, že vás to mrzí, ale pro pohodu naši i dětí musíme něco obětovat 😉
Moje dcera to taky někdy děla,.Rekla bych, ze je to jiným novým prostředím a cítí se nesva. Dam ji nějakou její hračku a za chvilku je OK. Myslím, ze ji trvá ,než se adaptuje. Někdy ji taky vadí přetopeny byt, hlavně u babiček.