Ahoj, dávám malému biogaiu a k tomu kapky na prdíky. Teď jsme zkoušeli ColiPrev a bohužel žádné zlepšení. Mohu s gaiou kombinovat Enticon? Vím, že ty už bakterie obsahují, ale nechci vyhazovat gaiu když stojí tolik peněz 🙂
Presne biogaia+espumisan=enticon. U nas enticon nezabral ale po cca 10dnech biogaia a espumisan. Ted uz od 4m uplne v pohode, vse se srovnalo mozna i diky domacim prikrmum a kasim.
Zkus vysadit probiotika co jsou v oleji,ty dělají neplechu.Lepsi jsou v prášku.
@ela90 miminka která nemají ještě dozrálý trávicí trakt mají problém vstřebat olej proto mají problém i s vigantolem ale vzdy zalezi o jaký olej jde .Doporučení vysadit probiotika rozpuštěna v oleji jsem dostala od mudr z Ikemu .Zkusila jsem a rozdíl byl ohromný ,stejně jako u mých kamaradek které zkusily probiotika v prášku.
Já dávám obojí a konečně mi začal kadit sám...je to mnohem lepší
Tak co místo enticonu koupit jen espumisan. Ten enticon totiž obsahuje stejnou látku jako espumisan. Já jsem ho dostala už před narozením malé, ale něco se mi ve složení nelíbilo. Používali jsme gaiu a k tomu právě jen espumisan. Popravdě bych měla obavu s tím, aby těch probiotik nebylo zase moc. Vždyť i na tabletách pro dospělé kde jsou probiotika se píše- překračovat...