Ahoj maminky, chtěla jsem se vás zeptat, zda některá dáváte své dvouleté dítko třeba na dopoledne do miniškoličky, jak jste spokojené a případně zda by jste mi doporučily nějakou z okolí Říčan? Mám dvouletá dvojčátka a čtyřměsíční miminko, takže by mi to časově nejen moc pomohlo, ale hlavně jsem chtěla, aby se klucí začali družit a nosit si domů veselé zážitky s dětmi.... Předem díky za každou radu a názor
Já jsem dceru začala dávat od dvou let do miniškolky. Nijak tím neutrpěla, žádné hysterické scény se nekonaly. Jde jen o to, abys byla odhodlaná je tam dát a neměnila názor, když zabrečí. A trošku zabrečí asi každé dítě. Ale pak si to užijí, je to jen takové divadýlko.
My jsme byly spokojené obě.
Staršího chlapečka jsem dávala od 1,5 roku na 1-2 dny do školičky (vč. oběda a spaní), mladšího od 20 měs., spokojení tam byli oba, hrozně moc se tam naučili (hlavně samostatnosti, sebeobsluze, mluvení), za sebe můžu jen doporučit. Negativa žádná, jen snad ta cena 😅 . Ale co člověk nadělá, když není jiné hlídání 😉
V okolí Říčan bohužel žádnou neznám, ale z vlastní zkušenosti mohu miniškoličku jen doporučit:
http://blogujicimaminy.blogspot.cz/2013/06/mini...
Tak snad se bude dvojčátkům líbit tak, jako se líbí Nikče.
Já dávám Lukáše od 2 let do miniškolky Hříbeček v Pitkovicích www.houboviste.cz. Velká spokojenost, nechce mi chodit domu.
ve Škvorci - můžu vřele doporučit Švoreček. Mareček tam párkrát byl už v necelých 2 letech. Dětem jsem fakt věnují, je to tam moc fajn
Ahoj, já jsem tedy z Brna, takže žádnou konkrétní doporučit nemůžu, ale obecně miniškolku určitě doporučuju 🙂 Nejen, že se malá dostala dvakrát týdně mezi děti, já měla trošku čas na sebe, ale hlavně super příprava na školku.
Taky dáváme malou do jesliček, soukromých, měla dva teprve na konci srpna a je to úžasné, ani nezaplakala, když tam byla poprvé, a hrozně se tam těší, minule když jsem ji přivedla, tak paní učitelka zrovna děti učila barvičky, takže si tam jen tak pořád nehrají, ale něco se i přiučí, tak naše sice není zrovna levná (50kč za hodinu + stravné 70kč na den), ale zato si to malá pochvaluje, minule mi říkala, že nejlepší bylo jídlo :D. My neměli na výběr, chtěla jsem se vrátit do školy a babičky už jsem vyčerpala a pořád mi jeden den chyběl :D, ale nakonec si myslím, že je to super, ačkoli jsem se ze začátku trochu bála 🙂.