Ahoj maminky z Prahy 6, dcerka byla prijata do MS Terronska a MS Juarezova, mohly byste mi prosim napsat vase zkusenosti? Abych se mohla lepe rozhodnout, kterou vybrat ....
Dekuji!
Presne to jsem taky slysela,proto nakonec pujdem do Terronske. Eli byly v breznu 3, pujde tam jako 3,5 leta. Kolik je vasemu diteti? To se tam asi potkame😃
Naší Maty byly v březnu taky 3, takže to máme stejně 🙂...je teď trochu senzitivnější, takže doufám, že to zvládneme 🙂
Hlásily jsme se ještě do A. Čermáka, Charlese de Gaulla (tu jsem si moc přál, ale to bylo bez šance) a do Velvarský...Pí. ředitelka v Terronský je bezva, tak doufám, že to tam bude v pohodě...A dobře tam, prý vařej 🙂
Chtěly bychom do oddílu 2 Kuřata, máme tam jednu známou...Budete chodit na celý den celý týden?
To já tam nikoho neznam, tak kam ji daji, tam ji daji. E.bude chodit myslim asi 4 dny, a spat tam bude 2-3x, stredu bude doma nejspis...
Dobrý den,
my jsme přijaté taky do Terronské. Slyšela jsem, že v Juarezově vyžadujou přísnější disciplínu, což by mi nevadilo, ale je tam dost nepříjemná paní ředitelka, které se učitelky bojí a bojím se že její zlost by se mohla přenášet na učitelky. Kolik Vám je let?....Fajn večer. Katka