Má počasí vliv na děti?

28. čer 2023

Myslíte že může mít počasí vliv na děti? Jak byly minulý dny vedra, tak naše tříletá dcera byla protivnější, unavenější. Dneska je venku zataženo, chladno, dost fouká, a ona je fakt extrémně protivná, furt kňourá, vzteká se, a já se brzo asi zblázním. Ani se jí nic nechce dělat, jen se válí a nadává 🤨

smudlinky
28. čer 2023

ano, počasí ovlivňuje i děti 🙂

prejeta_zaba
28. čer 2023

Určitě. Vždyť taky ve vedrech je i dospělý unavenější, v silném větru třeba bolí hlava. 🤷‍♀️ Říká se, že před bouřkou jsou děti a zvířata extrémně nervózní (čili děti na zabití 😝). Ale že by bylo potřeba tomu nějak podléhat, to si nemyslim.

pampeliska1313
28. čer 2023

Yep. Když je velký vedro, tak víc spí, ale je protivnej. Když je chladněji, tak zas prakticky nespi :D

me_druhe_ja
28. čer 2023

Samozřejmě. Jak je vedro, dusno, tak jsou úplně KO...

marketa1218
28. čer 2023

Děti jsou taky lidi.. samozřejmě, že počasí na ně má vliv.

laxesis
28. čer 2023

Ano, jsme se synem na zabití oba, když je nad 25 stupňů🤣

bara88
28. čer 2023

Takbi na dospělého má vliv počasí ale jak čtu tak píšeš že protivná a uknourana je jak když je horko tak i zima

autor
28. čer 2023

@bara88 Když jsou normální teploty +- tak je v pohodě, ale jak byl dnes skok o cca 10-12 stupňů, tak to s ní hodně mávalo. Ale od odpoledne je už zas "normální" 😄

sigyn
28. čer 2023

U nás vždycky mimča řvala, když se blížil déšť. To byla jistota, že do 5 minut bude pršet. A hned jak přestalo, tak jakoby kouzlem přestala i řvát.

95newmommy2020
29. čer 2023

Na mě to má taky vliv, nenáším léto a slusnce. Takže jsem v pohodě, v práci v klimošce a ve stínu, ale cesta z práce je divná, jsem podrážděná z toho jak je mi horko.