ahoj holky..kolikrát v noci by mělo jest 10měsíční mimčo? naše malá, i když přes den jí pěkně, chodí spát o pul 9, budí se hlady v 1 ráno, sní celou přesnídávku a pak ještě kolem 5, to vypije přes 150ml řidší kaše...díky. 😎
Míšo, to máš teda hladné dětátko, náš Kuba už od 7 měsíce v noci nejí, ale neodpustí si 3x za noc čaj, vypije i 300ml za noc, tak tím se mu asi bříško trošku zaplní, nevím. Zkoušela jsem mu párkrát udělat mlíčko a to mi prskal a nechtěl,jen ten čaj.
Vojta když je zdravý má kolem 18.30 kaši, pak po 22 mlíko a pak se vudí kolem 1-3 ráno na mlíko, jak kdy, pak až kolem 8 ráno jí
moj ide spat o 7 vydrzi 3 hodiny hoci dnes vydrzal 4.5! a potom sa budi co ja viem co dve hodiny, mozno aj castejsie, ze sa zobudi a o par min hned nato zase..u nas to nieje hladom ale proste sa zobudi a vie zaspat iba pomocou kojenia. 😉
ahojky Nathy ma posledni jidlo a to mliko v 19,30 a ve 20h chodi spat a vydrzi mi bez probuzeni az do rana, to vstava v 7,30
Miso proc davas male v noci presnidavku?? 😕 Danik jde spat v 7 vecer..a snida v 7 rano.....
momin aha to som tusim prehliadla! no to je fakt divne!
nomin:aby nemusela cekat, než udělám kaši...a druhé jídlo je už ta kaše...
misa robis to zle. naucila si si dieta ze v noci sa tiez je...nema co v noci jest jedlo,iba pit mliecko. ;)
já myslím, že v noci by se žádné jídlo dávat děckám nemělo, max. mlíko, čaj. Za 1) si trávení neodpočine, 2) špatný stravovací návyky cpát se v noci. Prostě večer kaši nebo masozel. příkrm a v noci žádné přesnídávky ani nic. Abych řekla pravdu, ani by mě to nenapadlo.
takže ji mám v noci nechat řVáT hlady?? to snad ne??
ved jej daj mliecko.
ak dieta zje dostatok jedla cez den, v noci proste byt hladne nemoze...zvys prisun pocas dna a v noci ozaj nedavaj jest ved to sa nemoze! uz len z dovodov co pisala ivika
ked jej das co ja viem flasu mliecka..co ja viem takych 250ml uricte hladna nebude ved bude mat brusko plne mlieka....
a co jej davas na veceru? daj jej normalne jedlo...asi hodinu pred spanim.
a ak kojis tak ked sa zobudi nakoj z oboch prs.
Ani Miso dej ji mlicko! Rvat hlady jasne ze ne! nektere deti ji v noci hrozne dloho...ale ne presnidavku nebo kasi ze lzicky! falasku..vypit..a spinkat....
To vazne koukam a slysim to poprve ze by nekdo v noci dite takhle krmil! 😕
ale ona proste hladova je..vecer ji taky pekne, pres den se kolikrat divim,co se do ni vleze..spis si myslim,jak byla v tom špitále,zhubla..tak to ted dohani,taky roste před očima..když se vzbudí a tak strašně řve hlady,tak jí prostě najest dám..přece ji nebudu trápit hlady..nedohání jídlo v noci.
miso dala bych v noci jen mlíko, jak píšou holky. to zas neni taková doba to připravit abys ji musela nechat plakat 😉
Miso ale vzdyt nikdo nerika at ji nedas jist! Proc ji nechces dat to mlicko??????
jojo..ona už pije z flašky pěkně..a už taky hned usne..dřív jsme i hodinu uspávaly po jidle, ted se naji,parkrat zafnuka a spi. do dalšiho krmeni 😖
A večer na noc papá kaši? Zkus jí dát třeba hustší kaši lžičkou na noc.
Ahojky.
Kadlecova.misa: Vždyť když dáš mlíko, tak jí to žaludek zaplní. Nejlepší budeš mít, když se zeptáš doktorky, co jí máš v noci dávat.
Vítek když se v noci vzbudil, tak dostal flašku mlíka, když se vzbudil zase, tak flašku mlíka. Na něj zase do určitého věku neplatil čaj. Tak od 11měs. spí celou noc.
nomin:a proc nemuze kasi? delam takovou řidší kaši do dudliku? ja jsem donedávna kojila, ale co jsme se malá vrátila z toho špitálu..je konec. A mlíko UM ani nemám :o( ..je to lepší než kaše? já mám mléčné kaše....mám v tom chaos. dík.
misa, a ty bys sla spát hned po jídle? to vůbec není zdravý, jídlo se má dávat tak tu hodinku před spaním, jak tu někdo spal. A malá ti řve, protože je naučená na to noční jídlo. A o trápení hlady nemůže být řeč, to mlíko ji zasytí, když vypije flašku.
miso, kaše je dobrá, ale jak jsem psala, radši večer, na noc. A zkus jí dát hustší lžičkou. A v noci pak kdyžtak jen mlíko. A můžeš rýžovo-mléčnou kaši a už i obilno-mléčnou.
Miso nemas UM mlicko? A co ji davas? Kdyz nekojis....? jooo aha asi ty mlecne kase ze...
Jasne ze kasi muze..ja sem o tom jenom nikdy neslysela.... ze by nekdo takhle krmil prcka v noci. Um je urcite lip stravitelne naz ta kase.. i kdyz ji udelas ridkou... 😉
vubec si si s tim nedelej starosti,my mame chlapecka je mu 13 mesicu a porad se budi na jidlo, do postele jde kolem 8 pul 9, kolem pulnoci se vzbudi na mliko, pak teda spi do rana, ale dneska se treba vzbudil jeste v pul 5, vypil mliko a spal dal, ja myslim ze je to individualni, kazde detatko je jine. Presnidavku bych mu ale taky nedavala, takhle mu dam flasku s mlikem vypije a spi dal. Kdyz si predvaris vodu tak ji v noci jen ohrejes, nemusis chladit,jde to rychle, jeste nez zacne kricet jsi u ni s mlikem a je zas klid. Ale hlady bych urcite nenechavala!!!
Pokud se vzbudi ma duvod, ze srandy a pro zlobeni maminek urcite ne.
A k tomu ze pokud ma dite dost jidla ve dne v noci nemuze mit hlad, bych taky netvrdila, je to z knizek cetla jsem to taky´, ale nase dite ji i ve dne dost, to koukame kolik se toho do nej vejde, ja si proste myslim ze je to individualni.
miso, v deseti mesicich uz jist nemusi...to je jen zvyk, nic jineho. mleko asi jo, ale i tak brisko potrebuje klid na traveni a spanku to moc neprida, kdzy musi organismus pracovat na plny obratky, aby stravil jidlo. presnidavka v noci neni vhodna, uz kvuli zoubkum....po pul roce kdyz spi, netreba jidlo, mleko pokud chce, tak jo.
martina kebyze zvysis davku cez den, v noci jest nepotrebuje a ako uz bolo spomenute je to iba zvyk..ked dieta krmis aj v noci, telo sa tak nauci a jedlo bude pytat, to iste plati u dospelych....ked vieme ze o 6 dostaneme veceru ale vecera sa nedostavi, telo da vediet hladom 😉
nez jsem mela ja prcka rikala mi znama ze se jim holka budi a spatne spi v noci ze porad chce jist, nechapala jsem vzdyt jsem videla vsechny ty kase na spani a tak, ale dneska uz to beru trochu jinak, nam zacal prcek spat celou noc v 3 mesich, ale v 8 mu zacali rust prvni zuby od te doby se budi, dneska ma teprv 4. Je i mozny ze se tou flaskou uklidnuje, ale zas si myslim ze by toho tolik nevypil, kdyby nemel hlad.
moje chodi spat v 9, chce mliko tak kolem pul noci (pul jedne) pak tak ve 3 a a pak v 5 rano, mame 9 mesicu a 2 tydny.