Začali jsme s příkrmy - mrkev. Malá má pět a půl měsíce, kolik toho má sníst, aby byla sytá? Vždycky nám sní 125g příkrm.
@klosky Právěže až včera asi po sto gramech mrkvičky semkla rtíky a neotevřela za nic na světě, to měla být asi ta reakce, že už nechce 🙂 Já jen aby nebyla hlady a vydržela tak ty tři hodiny jako vždycky do kojení. Ona je po té mrkvičce mnohem klidnější než po mlíčku. A po jak dlouhé době jste změnili druh zeleniny? My už tu mrkvičku baštíme asi týden k obědu. Děkuju 🙂 a ať vám krásně papá 🙂
@oranzovamandarinka už klidně můžete změnit. Já měnila po 2 až 3 dnech a pak jsem to míchala dohromady... Naše malá vydrží po obědě dost dlouho, tak se toho nemusíte bát...
@klosky Klárka měla dnes mrkvičku i na ponožce a hlavně ta mrkev nejde ani žínkou z pusinky... Ale spapala dost 🙂 Naštěstí ji to baví a jakmile řeknu HAM, tak se začne řehnit a s pusinou plnou mrkve je to vážně k popukání... Takový malý drakula 🙂) Tak snad zvládne třeba bramboru...
Určitě to půjde. Nejhorší jsou kupované přikrmy, kde je mrkev, to se nedá vůbec vyprat. Ná naší malou naučila dělat brrr a pak když jsme jedly, tak udělala brrr a mrkev jsem měla úplně všude. Takže sranda. Naše Kačí moc nemusí brokolici, ta jí něják nejede...Ale už jsem začala dělat i omáčky, tak po těch se může utlouct.
Tak to je krásné, když tohle spapá. My ze začátku moc nechtěli, ale tď nám je 8 měsíců a tak jí vyvařuji vše možné a zbaští celou misku. Buďte ráda, že vám tolik spapá. Ona by si řekla, že má dost.