naše dcerka je narozena na zač. července, měří 101 cm, váží 16 kg. jak to mají vaše děti? popř. řešily jste to nějak u lékaře? Doplnky stravy, skladbu potravin? diky
Syn narozený v půlce července 2014 měří cca 100cm a váží 21kg. Je statnější. Oproti tomu první syn byl hubeňoučký a vysoký
Syn 2r4m má 105cm a 19,5kg... Nohu 17,5cm je statný,velký,ale není tlustý... Má širokou stavbu těla...Má dispozici k min 2m výšce takže neřeším... Tvá holčička je také spíš větší,ale nevím,co bys chtěla řešit doplňky stravy nebo tak;) jinak jídlo hlídám,nemá nic nezdravého,on to stejně nejí,nejradši má zdravější jídla. Takže nemám co řešit;)
A tobě se zda že váží málo? Moji dceři byly ted začátkem března 3roky a měří 99cm a vazi 12,5kg..Od malička pomalu přibírá a jídlu moc nedá..neustále jsem to řešila s doktorem, vyzkouseli jsme ruzne doplňky stravy, vynutila jsem si veškeré odběry zda nemá treba alergii na lepek atd. ale vse naštěstí v pořádku..je tedy na spodní hranici percentilu v hmotnosti ale jinak je to uplne normální a někdy až moc živá a zdravá holčička 🙂 Takže uz to neresim , i když mi štve jak mi všichni říkají jak je hubena, ale i kdybych se postavila třeba na hlavu, tak to prostě neovlivním🙂
Dcera narozena koncem 05/2014 meri 89 cm, vazi 11,3 kg. Narozena v terminu, vaha 3020 g. Zdrava drobna princezna. 🙂
Jen tak pro zasmani: muj syn, nyni 8 let ma 127 cm a20 kg 😀 😀 dle krevnich odberu zcela zdrav. @lendulka212
ahoj, syn, 2r8m 14,5kg/100cm
ahoj, máme doma syna v květnu mu budou 3 roky a má 95 cm a 14 kg
Dcera 12 kg a měří 90 cm 3 roky máme v červenci ☺
Dcera, v srpnu 3 roky, má 96cm, 14,5kg.
Syn 2,5r a ma 100cm a cca 17kg. Nohu 28 😀
@filija Moje dcera narozená na konci srpna (2014) měří 88-89cm a váží skoro 15kg. Co by jsi chtěla řešit u lékaře,máš pocit,že je něco špatně? Tvoje dcera je asi spíš vyšší na svůj věk,nebo možná ta moje mrňavá 😀