Kniha pro 1,5 ročního chlapečka. Poradíte?

nonfood
27. pro 2019

Dobrý den milé maminky 🙂 poradíte mi prosím nějaké top knihy pro rok a půl starého chlapečka?

hezz17
27. pro 2019

Knížky s odklapecimy okenky od svojtky. Ty u nás frcely od roka. Cca od dvou pak krtek. Leporela a knížky

olga_
27. pro 2019

Minipedie od Svojtky (šoupací), také odklápěcí okénka, u nás teda frčí i knihy od Rotraut (Jaro, Léto, Podzim, Zima, Noc).

kuttu
27. pro 2019

Za nás taky doporucuju od Svojtka ty minipedie mame statek a barvy a malou strašně moc baví...je ji 16 měsíců

lovemusicsun
28. pro 2019

U nás vždy frčel Krteček v jakékoli podobě, úplně ho miluje. Pak takové ty obrázkové příběhy Jaro, Léto, Podzim, Zima. Má ráda i různé knížky se zvířátkama. Naopak se vůbec neujaly knížky se zvuky. Jinak přijde mi, že Svojtka má dobré snad všechny knihy..

simona_33
29. pro 2019

Svojtka je super (některé hezčí, jiné nic moc). Můj roční ještě má rád zvukové knihy od axioma

fandysek_1
29. pro 2019

@nonfood my máme leporela Farma, traktory, motorky od nakladatelství infoa. Knížky Farma, Rok na statku, Říkadla, vše se dá koupit na infoa v sekci výprodej se 70% slevou. Pak máme od nakladatelství Modrý slon leporela se jmény a knížky s věnováním.

prejeta_zaba
29. pro 2019

Kromě Svojtky má Infoa milion leporel na různá témata (statek, hračky, auta, zvířata...) + už i základní říkanky, jsou u toho obrázky, máme něco z levných knih myslím, že "šnečku, šnečku vystrč růžky" a pak Martínek, Krtek a "Paci, paci, pacičky" z nakladatelství FUTURA, což už se bohužel nevydává, ale pokud byste na ni narazily třeba někde v bazarech, ta je úplně nenahraditelná, nic podobného jsem zatím nepotkala. Kolem toho 2. roku už i různé jednoduché pohádky (třeba ta Svojtka má takové pohyblivé) + o slepičce a kohoutkovi, o kuřátku v obilí, mašinky, "pilný bagr"...

piskle89
29. pro 2019

U nás vedou knihy od Svojtky - Minipedie. Potom miluje velké hledací - např. Rok v lese, Rok ve školce, Farma a knihy od Anny Suess (Velká obrázková kniha Na statku). Máme jich několik a vydrží u toho dlouho. Potom má rád knížky se zvukovým panelem. A jakoukoliv s traktorem, bagrem atd. Je mu 1,5 roku, ale vydrží, když vyprávím, co na obrázku dělá třeba kombajn 😁