Dobrý den milé maminky 🙂 poradíte mi prosím nějaké top knihy pro rok a půl starého chlapečka?
Minipedie od Svojtky (šoupací), také odklápěcí okénka, u nás teda frčí i knihy od Rotraut (Jaro, Léto, Podzim, Zima, Noc).
Za nás taky doporucuju od Svojtka ty minipedie mame statek a barvy a malou strašně moc baví...je ji 16 měsíců
U nás vždy frčel Krteček v jakékoli podobě, úplně ho miluje. Pak takové ty obrázkové příběhy Jaro, Léto, Podzim, Zima. Má ráda i různé knížky se zvířátkama. Naopak se vůbec neujaly knížky se zvuky. Jinak přijde mi, že Svojtka má dobré snad všechny knihy..
Svojtka je super (některé hezčí, jiné nic moc). Můj roční ještě má rád zvukové knihy od axioma
@nonfood my máme leporela Farma, traktory, motorky od nakladatelství infoa. Knížky Farma, Rok na statku, Říkadla, vše se dá koupit na infoa v sekci výprodej se 70% slevou. Pak máme od nakladatelství Modrý slon leporela se jmény a knížky s věnováním.
Kromě Svojtky má Infoa milion leporel na různá témata (statek, hračky, auta, zvířata...) + už i základní říkanky, jsou u toho obrázky, máme něco z levných knih myslím, že "šnečku, šnečku vystrč růžky" a pak Martínek, Krtek a "Paci, paci, pacičky" z nakladatelství FUTURA, což už se bohužel nevydává, ale pokud byste na ni narazily třeba někde v bazarech, ta je úplně nenahraditelná, nic podobného jsem zatím nepotkala. Kolem toho 2. roku už i různé jednoduché pohádky (třeba ta Svojtka má takové pohyblivé) + o slepičce a kohoutkovi, o kuřátku v obilí, mašinky, "pilný bagr"...
U nás vedou knihy od Svojtky - Minipedie. Potom miluje velké hledací - např. Rok v lese, Rok ve školce, Farma a knihy od Anny Suess (Velká obrázková kniha Na statku). Máme jich několik a vydrží u toho dlouho. Potom má rád knížky se zvukovým panelem. A jakoukoliv s traktorem, bagrem atd. Je mu 1,5 roku, ale vydrží, když vyprávím, co na obrázku dělá třeba kombajn 😁
Knížky s odklapecimy okenky od svojtky. Ty u nás frcely od roka. Cca od dvou pak krtek. Leporela a knížky