Ahoj, mám dceru v červenci jí budou 3.. Přítel je dost často pryč -v týdnu od rána do večera v práci a o víkendech většinou s kamarády … (už jsem si zvykla) ALE jde mi to, že dcerka když jsme spolu je v celku hodná, nechá si už skoro vše vysvětlit, hraje si sama, nebo spolu, také malujeme, chodíme ven prostě tak nějak normálně … Občas nějaká scéna proběhne ale není to tak hrozný … Když je doma táta ? Naše dcera se změní v nesnesitelné dítě -řve, vzteká se, válí se po zemi a neustále se jí něco nelíbí …
Ještě dodám, že když je táta doma hraje si s ní celkem, ale dost ji rozmazluje, samé sladkosti a všechno ji dovolí … Moc to nechápu proč ji vždy takhle “přepne” 😒
U tebe má pravděpodobně nastavená nějaká pravidla, máte svůj zažitý režim, rituály. U tatínka nejspíš ne, když je doma minimálně a ještě ji "rozmazluje". Týden je navíc pro tak malé děti neuvěřitelně dlouhá doba. K tomu sladké a problémy jsou na světě. Naše dítě je po cukru taky na zabití, protivný, daleko víc ukňouraný... podle mě to bude kombinace více faktorů.
To deti delaj taky, manzel jezdi turnusy s busem, deti jakmile se objevi doma se zmeni ve dva tajfuny a to mame deti 9 a 5, ktery cely svuj zivot ziji v tomto usporadani, proste si snazi vynahradit co vse zmeskali, oba mu chtej toho tolik rict, ukazat, zahrat si, zablbnout nez zas zmizi…navic u spousty veci vedi, ze jim u tatinka projdou pripadne, ze kdyz je to pro jednou tak ja to necham byt…
To znám, dcera je taky dost často jiná, když je s námi i tatínek. Ví, že tatínek povolí víc než já...
Myslím, že na sebe upozorňuje a strhává pozornost, když je s tatínkem jen tak málo (podle toho, co píšeš)...syn to dělá taky, když náhodou manžel třeba 3x týdně přijde až večer (pracuje na zahradě). Normálně manžel chodí ve tři domů z práce a trávíme čas do večera s oběma dětmi a to je syn zlatý a chová se s námi dohromady tak jako se mnou sám 😉
Ja jsem nejradsi, kdyz je pritel pracovně pryc 😀😅🙏😂 to mam 2 zlate hodne deti, jak je doma, přestože si s nemi hraje, pomaha i mi, je to peklo s tema 2 a vecer jsem strhana jak pes 🤣
@annacb to dělají i moje děti, manžel je od pondělí do čtvrtku pracovně pryč, to musí poslouchat a pak je doma táta...nooo a co si že začátku dokázali dovolit před ním? To jsem jen nechápavě koukala...
Ale i milující táta, si nenechá "skákat po hlave" a taky dlouhou dobu nevěřil, že jen zkoušejí, co jim povolí, když já jim to zakažu🤔
@annacb
Protoze vi,ze u taty ji to projde?