Holky,kdy uměly vaše děti dělat paci paci,pápá,atd.?
Pápá dělá o 7 měsíců, paci paci od 8 a půl
ma 10m, este to nevie, ale ani ju to neucime .... aspon sa nestresujeme 😉
@bajana Nééé,já nestresuju,jen mě zajímá,jak jsou na tom jiné děti 😉 Já učím,ale už mi přijde,že zkouší,tak asi to bude brzo 🙂
Taky ten 8.-9.mesic.
malému je 7 měsíců a ač s ním paci paci dělám (hýbu mu ručičkama), tak to sám neudělá a ani moc nespolupracuje, má ruce v pěst při tom. Takže je na to asi ještě brzy. Ale papá už dělá 🙂
Starší syn to uměl kolem 9 měsíce, mladší nebyl cvičená opice nikdy 😀 Prostě mu to přišlo asi zbytečný, tak to ignoroval
Ja to malyho neucim. Papa se naucil asi v 10 mesicich, kdyz mu to deda jednou ukazal. Paci paci neumi...
mojí neteři je rok a dva měsíce a neumí pomalu ani jedno...
To naše mrně dělalo paci paci asi od 8. měsíce a pá pá tak od 10. měsíce tomu, komu chtěl, a tak od 11. měsíce zase pro změnu skoro každému 😀
Vojta dělá paci paci od 6.měsíce😊 pápá trénujeme. Pusinky umí od 5m a malá od 7m...
Paci paci udelala parkrat az v 11 mesicich, jinak nic jineho. Vcelku obstojne uz umi nekolik veci az ted v 15 mes. Bohuzel ona neni opicka, takze vsechno, co ji naucim, je tezce vydrene, oproti jinym detem. 😒
@andrrriiik netvrdim, ze ty sa stresujes...len to, ze ja sa nestresujem....ozaj nemam rada porovnavanie deti, navyse tu na MK vyzera polovica deti ako mali geniovia...asi je to nejaka nereprezentativna zlozka, lebo ja mam vo svojom okoli len tie priemerne 😅
Šárka má 10 měsíců a pár dní a paci paci ani pápá ještě neumí.. umí ukázat jak je velika 🙂 když děláme paci paci, tak se tomu směje, jediné co umí nebo zkouší dělat je berany berany duc 🙂
my jsme těsně pře devátým měsíce a umíme "taaak je veliká" dělá to opravdu poctivě, ručičky má pěkně nataženy, "paci paci" jí moc nejde, spíš chytne moje ruce a dělá to se mnou, na "pa pa" začne šíleně slintat... význam jsem nepochopila , ale ona asi ví :D
moje Vikinka začala v 7 měsíci dělat pápá. teď měla 8 m. a snaží se dělat "tak je velika" a "jak se ma..tak, tak všelijak" a dnes se naučila "berany, berany". A "paci,paci" dělá že vezme moje ruce a mooc se jí to líbí :D
Jéé,tak malý začal dělat berany,berany v půl roce,ale paci paci mu moc nejde.Pápá jde lépe 😀
8,-9,m