Kdy dát dítě do sporťáku?

simina9111992
3. lis 2017

Ahoj prosim muzu dat dite do sportaku, kdyz kleci, zveda se o stolecek do kleku a peruje na kolínkach? On mi totiz v korbe hazi hlavicky dolu a chce videt tak se naklání pres
strechu 😀

popelka1984
3. lis 2017

Myslím že pokud dokáže samo sedět bez opory a sporťák jde dát i do lehu tak můžeš. Šlak by mě trefil když si některé maminy koupí kočárek s malou korbičkou a pak cpou dítě do sporťáku ani ne od pátého měsíce že se do korby nevejde.

mackr
3. lis 2017

Tak to je momentálně můj problém, řeším jak to udělat. Korbičku nemám malou a přesto se mi už moje malá-velká v 5m nevejde :( .

gnozka
3. lis 2017

Korbu jsme rozhodne malou nemeli . Mala mela mista hodne mame BGB buffalo takže korba je fakt veliká ale dcera v 5 mes proste uz neviděla ven a chtela zvědavka. Konzultovala jsem s nasi rehabilitacni a ta přestup do sportaku schválila s tim zr mala bylav polosedu nez zacala sama sedět . A byla moc spokojena . A ja taky ze byly procházky zase příjemný

luj89
3. lis 2017

@popelka1984 tak pokud je sportak v lehu, je to jako by dite bylo v hlubokém, nebo ne?

zuzaaaaa
3. lis 2017

Budou nam 4 mes a jeste par tydnu a pujdem do sportaku. Sportak mame do lehu a mala je zvedavka😊.

popelka1984
4. lis 2017

@luj89 pokud to jde do lehu tak souhlas, bohužel znám maminy na ktere jsem narazela kdy ty deti opravdu ještě nesedeli a ve sporťáku je meli v takovém polosedu a ty mimca na to viditelně nebyla připravena.

janulkakraniska
4. lis 2017

Ze stejného důvodu jsem i já dávala malou do sportaku.
Jednou mi právě málem vypadla ven.Kupovala jsem jí i ty ksiry,ale byly úplně na prd.Zamotaly jsme se do nich obě.

veronikav31
4. lis 2017

Já dala dcerku do sporťáku ani ne v 5m, chtěla vidět, i v hluboké korbě viděla, ale hůře než ve sporťáku. Dali jsme do sporťáku a pohoda, byl klid, do té doby řev, že nevidí. Pediatra nebyla proti tomu(ptala jsem se než jsem tam dcerku dala)-dcerka je akční, zvědavá tak nechtěla jen ležet. Dala jsem jí do pololehu, v leže byl řev. Jinak v 8m si začala sedat, v necelých 9m stoupat a v necelém roce chodit. Jinak v hluboké korbě měla ještě místo, ale nechtěla v ní být. viděla jsem i roční děti co jen leží v hluboké korbě, jak říkám, naše v necelém roce chodila-sama, nevodila jsem za ruce. Spoustu lidí mě za sporťák odsoudilo, ale nedalo se nic dělat, poslouchat hodinový řev nebo nošení na ruku, že chce vidět moc dlouho nešlo

mandala
4. lis 2017

V devíti měsících to je podle mne už v pohodě... 😉

simina9111992
autor
4. lis 2017

Nas ma 9 mesicu a v ty korbe se to uz neda.. Klekne si pres stazenou strechu a odrazi se ven.. Ale sam nesedi bez opory.. Takze pololeh?

soleilll
4. lis 2017

@simina9111992 Když už nevydrží v hluboké korbě. 🙂 U nás 14 a 11 měsíců. 😉

astyna
4. lis 2017

Syn šel do sportáku už v necelém půl roce, prostě se do hluboké nevešel (zimní dítě), když se to dá napolohovat do lehu,proč ne...