Ahoj prosim muzu dat dite do sportaku, kdyz kleci, zveda se o stolecek do kleku a peruje na kolínkach? On mi totiz v korbe hazi hlavicky dolu a chce videt tak se naklání pres
strechu 😀
Tak to je momentálně můj problém, řeším jak to udělat. Korbičku nemám malou a přesto se mi už moje malá-velká v 5m nevejde :( .
Korbu jsme rozhodne malou nemeli . Mala mela mista hodne mame BGB buffalo takže korba je fakt veliká ale dcera v 5 mes proste uz neviděla ven a chtela zvědavka. Konzultovala jsem s nasi rehabilitacni a ta přestup do sportaku schválila s tim zr mala bylav polosedu nez zacala sama sedět . A byla moc spokojena . A ja taky ze byly procházky zase příjemný
@popelka1984 tak pokud je sportak v lehu, je to jako by dite bylo v hlubokém, nebo ne?
Budou nam 4 mes a jeste par tydnu a pujdem do sportaku. Sportak mame do lehu a mala je zvedavka😊.
@luj89 pokud to jde do lehu tak souhlas, bohužel znám maminy na ktere jsem narazela kdy ty deti opravdu ještě nesedeli a ve sporťáku je meli v takovém polosedu a ty mimca na to viditelně nebyla připravena.
Ze stejného důvodu jsem i já dávala malou do sportaku.
Jednou mi právě málem vypadla ven.Kupovala jsem jí i ty ksiry,ale byly úplně na prd.Zamotaly jsme se do nich obě.
Já dala dcerku do sporťáku ani ne v 5m, chtěla vidět, i v hluboké korbě viděla, ale hůře než ve sporťáku. Dali jsme do sporťáku a pohoda, byl klid, do té doby řev, že nevidí. Pediatra nebyla proti tomu(ptala jsem se než jsem tam dcerku dala)-dcerka je akční, zvědavá tak nechtěla jen ležet. Dala jsem jí do pololehu, v leže byl řev. Jinak v 8m si začala sedat, v necelých 9m stoupat a v necelém roce chodit. Jinak v hluboké korbě měla ještě místo, ale nechtěla v ní být. viděla jsem i roční děti co jen leží v hluboké korbě, jak říkám, naše v necelém roce chodila-sama, nevodila jsem za ruce. Spoustu lidí mě za sporťák odsoudilo, ale nedalo se nic dělat, poslouchat hodinový řev nebo nošení na ruku, že chce vidět moc dlouho nešlo
V devíti měsících to je podle mne už v pohodě... 😉
Nas ma 9 mesicu a v ty korbe se to uz neda.. Klekne si pres stazenou strechu a odrazi se ven.. Ale sam nesedi bez opory.. Takze pololeh?
@simina9111992 Když už nevydrží v hluboké korbě. 🙂 U nás 14 a 11 měsíců. 😉
Syn šel do sportáku už v necelém půl roce, prostě se do hluboké nevešel (zimní dítě), když se to dá napolohovat do lehu,proč ne...
Myslím že pokud dokáže samo sedět bez opory a sporťák jde dát i do lehu tak můžeš. Šlak by mě trefil když si některé maminy koupí kočárek s malou korbičkou a pak cpou dítě do sporťáku ani ne od pátého měsíce že se do korby nevejde.