Nemáte tip na jméno pro holku začínající písmenem P? Petru ani Pavlínku nechci. Ono jich zase tolik asi není a protože téměř všichni z rodiny jsme od P tak by mi to přišlo správně trhlý😁 díky za tipy
Penelope. Ale záleží na příjmení...
(A pokud to má být správně trhlé, tak třeba Pamela)
@matkacekatelka Petronela, Patricie, Penelopa, Perla, Paula, Pamela, Pia, Perdita
Pandora (podle té se skříňkou, né náramků)
Perpetua
@malytlustyhroch Mobile...
Noo ono jich moc není, až jsem překvapená 😅 Paulína, Paula, Patricie mi přijdou oukej a Pia zní zajímavě 🤔 pak leda něco vymyslet a doufat, že to na matrice povolí 😂
Já bych dala Patriku ne Patricii
Hezké je Apolena, dá se říkat Poly, nevím jestli by šla i tahle forma, ale třeba mě by to stačilo. Hodně trhlý by bylo dát Margaret, ta se totiž zase kdoví proč zkracuje jako Pegy 🙂
@matkacekatelka mám bývalou kolegyni Pěvu... staré a krásné jméno... tak pro umelkxni.
Priscilla. Petunia (španělské jméno). Já osobně bych ale ani jedno nedala. Od P se mi asi nejvíce líbí Petra (nezdá se to, ale je docela mezinárodní).
No... Z vypsaných, protože samotnou mě nic nenapadá, je nejlepší asi Patricie 🙂 tu jsem totiž taky zvažovala 🙂
když ne Pavlína, tak Pavla.
@laka_lacenda
pekne ale ohrane
@matkacekatelka
Pocahontas?
@matkacekatelka Perchta
@zelenaesmolda Mě se Patricie nelíbí, ale je to jediný normální od P (kromě Petry a Pavly) co me napadlo. 🙂
Jinak myslím, že pokud se někomu nějaký jméno líbí, je fuk, jestli bude jedinej v republice nebo jich je půl mega.
@laka_lacenda
me by se treba nelibilo mit pro sve dite ohrane jmeno 🙂
@zelenaesmolda Hlavně, když se to jméno líbí rodičům. To je důležitý. Je blbost dávat jméno, co se nelíbí, ale dají ho proto, že se tak jmenuji dva lidi na planetě.
Mě se zas vždycky líbila obyč. jména. 🙂 Na ty speciality, co jsou dneska tak populární, jsem nikdy nebyla.
@zelenaesmolda Myslim si, ze jakekoliv divci jmeno od P bude velmi originalni 🙂)
@laka_lacenda
no,nehledela bych jenom na vkus rodicu ale taky na to,jak se diteti bude s danym jmenem zit.
Ono takova Esmeralda Skocdopolova asi nebude ze sveho jmena uplne odvazana
@zelenaesmolda To bezpochyby.
Co myslíte Pepina? Pepča? Psaná jako Josefína. Nebude jí to jméno dělat v budoucnu problémy? Znáte někoho kdo se tak jmenuje?
@matkacekatelka Krásné jméno, já bych do něj šla.
@matkacekatelka Já jsem Josefínu chtěla, mně se to jméno moc líbí. Jednu Pepinu znám. Známe se od dětství a nevím o tom, že by s tím jménem měla někdy problém.
Máme Patricii 🙂
Patricie.