Jesle ve Zlíně, máte zkušenost?

majapro
1. srp 2014

Ahoj maminky, chtěla jsem se zeptat, jestli některá nemáte zkušenosti s jeslemi M.Knesla ( na Bartošce) ve Zlíně. Máme 21 měsíčního syna a chtěla bych ho tam na 1 den v týdnu umístit.Jen stále váhám mezi městskými jeslemi a soukromou miniškolkou. Přijde mi, že v jeslích musí mít určité"vzdělání" stran takto malých dětí, tak že to snad bude lepší. A konkretně na Bartošce se mi líbily..Budu ráda za každou zkušenost. Děkuji.

petrajavor
1. srp 2014

@majapro a dostali jste se tam? my jsme malého chtěli dát do jeslí na celý měsíc ale na 72 míst bylo přes 100 dětí a cena se mi zdála brutální....

majapro
autor
1. srp 2014

Jo,vzali nas hned.az me to prekvapilo.a ta cena je plus minus stejna jak soukroma miniskolka.tak prave proto.furt vaham..

petrajavor
3. srp 2014

@majapro no právě, malý by se mi dostal do jeslí v Oe a tam za ně chtějí 2800,- ale nemá ho do vozit, když jsem četla, že ve Zl chtějí 5tis málem sem padla pod stůl...náš malý jde do Bibi školičky, jelikož nám tam vyšli dost vstříc...

majapro
autor
3. srp 2014

Nad Bibi jsem taky uvazovala..tak pak dejte vedet,jak jste spokojeni,taky bych se tam sla zeptat.

petrajavor
6. srp 2014

@majapro co znám maminky co tam mají děti tak chrochtají blahem....my se byli v lednu podívat a T nechtěl jít domů....