ahoj, nemáte někdo zkušenost s jesličkama v Ostravě, nejlépe jesle Budulínek nebo jesle Bumbrlik
Chtěla bych dát syna od září, v obou jesličkách mi ho vezmou jen nevím do kterých ho dát, ráda bych názory maminek kterým tam už dětí chodili nebo chodí, jak byli s nimi spokojené
@martin15 já počítám že asi 5dní v měsíci-asi v kuse, víc asi nepůjde finančně. no takže zaplatím těch 5dní v měsíci a pak uvidím třeba podle výplaty půjde i víc, uvidíme. A navíc nejsme z Ostravy a musím malého vozit autobusem i s mladším synem takže uvidíme jak se bude zvládat. ale do školky jít nemůže tak chci at je mezi dětma takhle, uvidíme jak to bude zvládat. Zítra tam budu volat kdy se můžeme stavit podívat a vyzvednout přihlášku. ještě co jsi sebou pro malého potřebovala?
nic, jen věci na oblečení 🙂 teď vím, že 2xtt bylo málo. Každé ráno si poplakal.
Ahoj, my se jdeme tento týden podívat do Budulínka a syn bude chodit pravidelně, záleží, jak to bude zvládat, od října začneme cvičně a od listopadu pravidelně, jdu do práce. Tak jsem zvědavá, jak to půjde 😉
My půjdeme hned ráno, říkala, že buď do 9hod, nebo pak venku mezi 10-11hod....tak my půjdeme hned po 8hod 😉 Ale neříkala, že by byli vevnitř, kdybychom přišli později...
Ráno jdeme kvůli tomu, že nás tak sveze taťka autem, tak využijeme toho, že má ráno čas....jinak bych šla později.
tak jsme dneska malého nahlásila na pondělí a v pondělí jde do jeslí poprvé tak jsem zvědavá jak to zvládne
Dobrý den, jesle Budulínek doporučuji 😀 . Malej tam chodil rok (od 2 let do 3 let), moc se mu tam líbilo a hodně se tam naučil. Byli jsme tam moc, moc spokojeni. 🙂 🙂 🙂
Ahoj, doporučuji jesle Bumbrlík, kde se o děti starají dětské setřičky. 😉 Přeci jen jsou ti naši mrňousci divocí a jsem klidnější, když budou v profesionální péči. Budulínka navštěvovala dcera mé kamarádky, ale také uvažovala o změně. Za tolik peněz bych ráda i kvalitní péči dětské sestry s praxí a zkušenostmi. Její dcera nyní chodí do školky, ale my nastoupili do Bumbrlíka. Tyto jesličky Doporučuji!!! 🙂 Syn je zde spokojený a hodně se toho již za krátkou dobu naučil. 🙂
@sona3d dík, syn už chodí do budulínka a jsme max. spokojení, já a hlavně syn 🙂. a upřímně vůbec mě nenapadlo že by byla třeba dětská sestra, pro mě než to že má zdrav. vzdělání je důležité že je mému synovi učitelka sympatická, že jim vymýšlí zajímavý program, věnují se jim atd. a zda má nemá nemá zdrav. vzdělání je mi v tomhle případě jedno
U nás je Budulínek taky na 1 s hvězdičkou, syn nadšený, pořád tam mají plno aktivit, tvoření, nemám výhrady a jen chválím!!! A hlavně se mi zdá velmi dobrý počet dětí v jeslích.
Ahojky, mate prosim nekdo zkusenost s jeslemi Mrnousek v Ostrave?
Ahoj, zkušenosti s jesličkami mám, ale né bohužel s Mrňouskem. Dcera nastoupila v lednu do MŠ. Před tím navštěvovala 1,5roků jesličky Budulínek. S jesličkama jsem byla velice spokojená, tety byly hodné, vstřícné. Dcerka jesličky navštěvovala ráda. Měli tam plno aktivit, divadélka, karnevaly a Hopsalína ..... Dcera se tam, krásně rozmluvila a zapojila do kolektivu. Byla dobře připravená pro MŠ. Z krátka ve školce si jí jenom chválí. 🙂
Ahoj, můj syn chodil do jesliček Bumbrlík v Ostravě Mariánských Horách. Chodil tam od jednoho roku a teď tam nastoupil i můj druhý syn. Tety jsou moc ochotné a hodné. Se vším mi poradily a vyšly mi kdykoliv se vším vstříct. Opravdu si je můžu jen chválit. Syn se tam naučil spoustu básníček, říkánek a písníček. Krom toho vedou děti k samostatnosti, takže se brzy naučil sám oblékat, jíst a také chodit na nočník. Tety mají s dětmi velkou trpělivost. Také vyučují angličtinu, takže něco málo už umíme. Ve školce nemáme žádné problémy a učitelé si syna chválí.....
Ahojky, mam v planu davat malou do jeslicek 2x tydne, po a ct. Nekde jsem cetla, ze je to malo na to, aby si zvykla.... Mate nekdo zkusenost?
Diky
já včera zjistili že se minulý měsíco otevřeli další jesle v Ostravě
Ahoj, tak my navštěvujeme jesle Budulínek a mohu jen a jen chválit.