Prosím pokud někdo z Vás dával dítka v Praze do "státních" jeslí,jaké máte zkušenosti? Specielně by mne zajímaly jesle v Londýnské ul.,Praha 2. Prostředí se mi líbilo, cena super,ale váhám kvůli poměru dospělý\dítě,ale soukromé jsou dost drahé. Dceři budou 2 roky a je dost samostatná a kamarádská, není fixovaná jen na mě.díky
moc ti asi nepomůžu, protože se tam teprve chystám dítě dat. taky jsme se byly podívat a prostředí se mi líbilo. soukromé jesle jsou sice drahé ale neznamená lepší, byla jsem se podívat ve třech cenové stali od 19500 do 10000 od centra prahy i blíže k periferii, a žádný rozdíl mezi nimi nebyl, zima, špína, málo personálu. takže jsem rozhodla, že i když vychází statní jesle nejlevněji, rozhodně jsou lepší, syn by tam měl nastoupit v záři, doufám, že budou mít místo. moc dobrý pocit z toho nemám, protože jemu budou jen 15 měsíců. ale musím pracovat.
tyjo to jsou desne ceny,to jsem videla levnejsi.ja chci jen na 3 dny v tydnu...taky mi to prislo ok,ale zas jinde jsem slyšela ze personal nic moc...no ale jedna pani povidala že....
Nikdo?