Je zralý být bez plíny?

1. čer 2022

Syn má 23 měsíců, od narození zvídavé a rychlé dítě. První den bez plíny počůral, co mohl, dnes je druhý den a počůrá se a řekne mokrý. Přijde mi to jako pokrok, ale na nočníku vydrží 2 vteřiny a hned běží pryč. Co myslíte - výdržet nebo počkat?

nazka
1. čer 2022

Za mě vydržet. Starší dcera byla šikovná a trvalo ji to tak 3-4 dny, než to dala.
Bylo ji taky 23 měsíců.

malanoha
1. čer 2022

Jestli si to uvedomuje, ze se pocural, tak bych to jeste zkusila vydrzett

gbp
1. čer 2022

me se prvni den pocurala asi 15x 😂 treti den uz ani jednou. ale kdyby neprisel pokrok ani po tydnu, rekla bych, ze pripravena neni. vyhodnocovala bych pozdeji. vydrzet 👍

jjasmina
1. čer 2022

vydržet, u nás se počuravala malá asi dva tydny a pak přišel zlom, ty 2r jsou akorát

jjasmina
1. čer 2022

a za dva dny nic nepoznáte, dát tomu min týden

martiniquest
1. čer 2022

Nechavam to na detech. Zbytecny stres pro obe strany

kakba
1. čer 2022

Jestli si uz plenu vzala, nedavej zpet. Nekdo rekne, ze dite v tomto veku neni zraly, ja ti reknu, ze uplne v klidu to vynde. Holky byly bez plen brzo. Nekdy mi prijde, ze je to spise lenost matek- pockame na leto, zahradu a sup dite ma 3.roky.

95newmommy2020
1. čer 2022

Přesně jako
@martiniquest . Malymu je 28 měsíců a před dvěma dny se rozhodl sám. Dávám mu plenkovy kalhotky ale už do nich necura a chce nocnik. Když je nahatej, tak chodí úplně bez chybně. Ale na bobik tu plenu potřebuje. Takže za mě bych to nehrotila. Uklízet louže by mě nebavilo.

martiniquest
1. čer 2022

@kakba Tak muj laxni přístup (jen pro ilustraci) ma vysledky takove, ze synovi to trvalo dlouho, do 2r a 8m, ale ze dne na den bez plinky. A dcera se odplinkovala ve 2 r a 4m. To mi neprijde spatny. Zkusila jsem je i posazovat, ale rvali jak hyeny a ja to nechtela poslouchat a lamat je.

autor
1. čer 2022

Hrajou roli ještě dva faktory, nechce se přebalovat, jedině vestoje to jakž takž dá, ale to už je kolikrát unění ho utřít pořádně. Další je zájem o záchod, chodí na něj ukazovat a říká bobo (bobek) a nosí k němu stupátko - možná se v něm chce jen vymáchat, ale přišlo mi vhodné začít. Teď večer už nechtěl plenu na spaní, pak si ji vzal a chtěl přes ní i boxerky, tak uvidíme zítra.