Je 26měsíční dítě schopno spát na vyvýšené posteli?

babby
14. bře 2015

Myslíte, že dítě staré 26 měsíců je schopno spát na vyvýšené posteli. To místo pod postýlkou by se nám hodilo protože pokoj je jak prdýlka , ale zároveň si myslím jestli není moc brzo. Aby v noci dcera nespadla. Díky za podměty a názory 🙂

evulina77
14. bře 2015

to mi příjde ještě brzo, tak aspoň od tří nejlépe čtyř let. Nejde o to, že by spadla, snad, ale to lezení na a z postele mi příjde na tak malý prťátko moc

ronyx
14. bře 2015

Já bych Malého asi do vyvýšené postele nedala.Synovi jsou 3 s šíleně cestuje ve spánku.Takže vím,že by na tuty slítnul.Ono dost záleží jak moc vyvýšená je 🙂

gabri80
14. bře 2015

@babby No já bych tam takhle malé dítě nedala...koukni na profil @hudala druhý příspěvek odshora... :(

babby
autor
14. bře 2015

@gabri80 díky to mě asi stačí. Chudák malá.

gabri80
14. bře 2015

@babby My taky bojujeme s místem v bytě :( na jednu stranu Tě chápu, na druhou by bylo špatný kdyby vám malá spadla...

alpakovo
14. bře 2015

podobnou máme, ale syn je na ní téměř od čtyř, navíc na té delší straně máme o příčku navíc a i tak se někdy v noci děsíme, jak se na ní vrtí.... určitě bych ji tam nedala

cuma
15. bře 2015

neteř v ní spala od dvou let, já jsem tam malou dala až ve 4letech, ale ona hodně v noci chodí na záchod - místo žebříku tam má kaskádově skříňky, po kterých chodí

madulinka
15. bře 2015

my jsme pořídily vyvýšenou postel ca kolem 2,5 roku malé, ale ještě v ní nespí. Dala jsem jí pod postel (kde byl myšlen hrací prostor - a přes noc prostor pro stůl a židličku, atd.) matraci, kterou má na karimatce kvůli chladnu u země. A tam spí,.. Bohužel v noci taky cestuje a chodí na záchod, takže by určitě spadla. Jedno odpoledne chtěla spát "nahoře". Ale po půl hodině předstíraného spánku se začala klouzat (má to i s klouzačkou), takže jsme prozatím spánek nahoře zavrhli,..

krystalka
15. bře 2015

Ono záleží na dítku, já bych syna na vyvýšenou nedala ani teď v 7 letech, cestuje dost a prostě se tak různě mele, že bych nebyla v klidu...a taky mi to přijde nešikovné na vstávání v noci, když půjde třeba čůrat a rozespalý poleze dolů, nebo když bude nemocný, na převlékání povlečení.....a taky jsme zvyklí, že si k němu večer při čtení pohádky sednu nebo lehnu, ráno, když se vzbudí brzy třeba o víkendu, tak se tam taky natáhnu k němu a třeba si povídáme, nebo ještě chvíli spíme...a to by na té vysoké moc realizovat nešlo....takže i když má pokojíček asi 2,5 x 3,2 m, tak tam má normální postel, jen jsme vybrali trošičku vyšší, aby se pod ní vešla vyšší bedna nebo krabice a jsme spokojení a v klidu 🙂

veronikaka
29. dub 2015

@babby Máme od Domestavu a tam bych mladší dcerku dala úplně s přehledem.