Myslíte, že dítě staré 26 měsíců je schopno spát na vyvýšené posteli. To místo pod postýlkou by se nám hodilo protože pokoj je jak prdýlka , ale zároveň si myslím jestli není moc brzo. Aby v noci dcera nespadla. Díky za podměty a názory 🙂
Já bych Malého asi do vyvýšené postele nedala.Synovi jsou 3 s šíleně cestuje ve spánku.Takže vím,že by na tuty slítnul.Ono dost záleží jak moc vyvýšená je 🙂
podobnou máme, ale syn je na ní téměř od čtyř, navíc na té delší straně máme o příčku navíc a i tak se někdy v noci děsíme, jak se na ní vrtí.... určitě bych ji tam nedala
neteř v ní spala od dvou let, já jsem tam malou dala až ve 4letech, ale ona hodně v noci chodí na záchod - místo žebříku tam má kaskádově skříňky, po kterých chodí
my jsme pořídily vyvýšenou postel ca kolem 2,5 roku malé, ale ještě v ní nespí. Dala jsem jí pod postel (kde byl myšlen hrací prostor - a přes noc prostor pro stůl a židličku, atd.) matraci, kterou má na karimatce kvůli chladnu u země. A tam spí,.. Bohužel v noci taky cestuje a chodí na záchod, takže by určitě spadla. Jedno odpoledne chtěla spát "nahoře". Ale po půl hodině předstíraného spánku se začala klouzat (má to i s klouzačkou), takže jsme prozatím spánek nahoře zavrhli,..
Ono záleží na dítku, já bych syna na vyvýšenou nedala ani teď v 7 letech, cestuje dost a prostě se tak různě mele, že bych nebyla v klidu...a taky mi to přijde nešikovné na vstávání v noci, když půjde třeba čůrat a rozespalý poleze dolů, nebo když bude nemocný, na převlékání povlečení.....a taky jsme zvyklí, že si k němu večer při čtení pohádky sednu nebo lehnu, ráno, když se vzbudí brzy třeba o víkendu, tak se tam taky natáhnu k němu a třeba si povídáme, nebo ještě chvíli spíme...a to by na té vysoké moc realizovat nešlo....takže i když má pokojíček asi 2,5 x 3,2 m, tak tam má normální postel, jen jsme vybrali trošičku vyšší, aby se pod ní vešla vyšší bedna nebo krabice a jsme spokojení a v klidu 🙂
@babby Máme od Domestavu a tam bych mladší dcerku dala úplně s přehledem.
to mi příjde ještě brzo, tak aspoň od tří nejlépe čtyř let. Nejde o to, že by spadla, snad, ale to lezení na a z postele mi příjde na tak malý prťátko moc