Jakým způsobem a kdy jste učily vaše děti na nočník?

lucijenkaa
19. říj 2014

Dobrý den maminky,jdu se informovat jakým zpusobem a kdy jste učily vaše deti na nočník?moooc prosím o rady,nemam žadne zkušenoti a tady mi nema nejak kdo poradit,dekuji moc

kamino
19. říj 2014

Je tu primo zalozena skupina Odplenkovavani deti

lucijenkaa
autor
19. říj 2014

a pošlete mi odkaz prosím?

nonacek
19. říj 2014

Já to začala tak ze jsem nechala Dítě běhat po baráku bez plenek a vždycky když jsem poznala ze je čas tak jsem ho posadila na mísu a také jsem si ho brala na záchod sebou a řekla jsem mu maminka jde curat půjdeš taky ,udělala jsem mu s to takovou zábavu a za fungovalo to a to i u dalšího syna.
@lucijenkaa

lucijenkaa
autor
19. říj 2014

dekuji moc @nonacek a stalo se že čurala/lal na zem?

lucijenkaa
autor
19. říj 2014

jo a odkdy jste učila díte prosím chodit bez plen?

jge
19. říj 2014

Mam 19 mesicni dceru, na nocnik jsme zacali davat tak pred mesicem, ale spise na chvilku rano a pak vecer na zvykacku, zatim do nocniku nic, litala doma naha a pocuravala se. Usoudili jsme, ze neni pripravena a zkusime opet za mesic. Take nevime, co delame...

nonacek
19. říj 2014

@lucijenkaa ano to víte že stalo,ale to jsem ho hned pak vzala na záchod s Tim ze jsem si sedla na mísu a pak jsem mu ukázala jaka je sranda z pláhcnout potom záchod..... chce to hodně povídání a podat to z vtipem nato Dítě slyší.

nonacek
19. říj 2014

@lucijenkaa už od roku,proste hned jak začal chodit

nonacek
19. říj 2014

@lucijenkaa jo a nočník jsem přeskočila,proto že sedět na nem deti nebaví,ale splachnout záchod muže byt sranda...😁

lucijenkaa
autor
19. říj 2014

děkuji moc damy,mojí malej je 15měsícu a myslím že se nic nestane,když nějakej ten měsíc ještě počkame

pabka
19. říj 2014

@lucijenkaa my počkali až do dvou let a pak jsme to malé ukázali a vysvětlili a za 5 dní komplet chodila na nočník... 4 x se počůrala doma a jednou pokakala za těch 5 dní, pak to pochopila úplně a od té doby chodí, je to 5 měsíců a za tu dobu se počůrala 1 x v noci a to na nás volala a my mysleli, že nás jen volá spát 🙂 takže naše chyba.. Tím chci říct, že můj osobní názor je vyčkat až je dítě rozumné a jde mu to vysvětlit, vysedávání na nočníku v roce mi přijde zbytečné, dítě nechápe, moč neudrží a trvá to pak mnohem déle. Ale to je jen můj názor, který ale i u mých dvou nej kamarádek taky vyšel přesně takhle, ve dvou letech se jejich děti do týdne naučily na nočník.

lucijenkaa
autor
19. říj 2014

Jo ja si taky říkam,není kam spěchat,dětičky sou nejvíc šikovný když je dana činnost nejvíc baví