Ahoj, mám prosbu, chci nechat ušít kamarádce pro dvouletou holčičku sukýnku jako překvapení, vím, že má velikost 92, ale potřebovala bych pro jistotu ještě obvod pasu…neposkytly byste mi míru vašich holčiček?
Díky moc
Syn má vel. 92 a v pase 54 cm, vestoje, vsedě raději neměřit 😕
Fakt?Moje děti mají kolem 40cm a jsou úplně normální (jako žádní pidivyžlata) 😉
@andreahan ...chlapeček je takový větší, no... Nohu má 23 v 15 měsících.
No jasně,oni teda moji nosí kalhoty obvod 40 pod pupkem,takže v pase mají možná o malinko víc,ale ne o moc,jen jsem chtěla naznačit,že se to asi hodně různí....
Můj mladší nosí vel. 92/98 a v pase mám 43 cm...
@kaca68 myslím, že je nesmysl dělat průzkum - každé dítě je jiné. Švadleně bych řekla velikost a jaká je holčička - spíš hubená, nebo spíš baculatá a nechala bych ušít sukýnku s variabilním pasem, buď do nápletu s gumou nebo když by měla být klasicky do pasovky, tak alespoň do zadní části gumu s možností posunu (bývají tak řešené kalhoty v zadním dílu je guma s dírkama na knoflík)
@betelgeuzz
@frantiska85
@andreahan
@sarusinek
@rina76
moc vám díky, sukně bude do gumy a holčičku jsem půl roku neviděla ( jsme daleko a obě jsme rodily), ale snad to klapne, mám aspoň orientační představu 🙂
@kaca68 Mladší nosí 92 - 98, podle toho, jak co, v pase má 49 cm. Kupodivu má o 1 cm víc než starší dcera. 🙂