Dobrý večer maminky ❤️
Jak vysvětlit dvouleté dceři, že teď nějakou dobu tatínka neuvidí.
(Protože mě před měsícem fyzicky napadl.)
Od té doby se dcera s otcem neviděla.
Nějak se na něho neptá.
Dělám tak jak mi říká právník a policie.
Chtěla bych o tom mluvit s psychologem, jenže termín možný až v září.
Čekáme kdy bude soud, já bych chtěla ať se vídají po mojí a jeho domluvě.
@terez317 pokud se nepta neres, az se zepta odpovez popravde - ze nevis.. nelzi, nemlz, odpovidej umerne veku a idealne neocernuj otce (coz v tehle situaci bude tezke elegantne vybruslit)..
Jinak teda bych asi nenechala dobrovolne dite s nasilnikem - to jsi odvazna... Pokud by otec na styku trval, chtela bych jen za dozoru treti osoby z duvodu bezpeci ditete..
Není nutné ji informovat. V tomto věku podle mě ta vazba na tátu bude minimální. Jen to nejnutnější, když se zeptá - nevím postačí. Dá se poradit i online se spoustou psychologů. Mrkni se i na svoji zdravotní pojišťovnu, kde na to často jsou i příspěvky - ušetříš.
@terez317 co konkrétně jste v té věci podnikla, krom odstěhování se?
@terez317 když se nepta. Neřešila bych… zbytečně bych téma Tatinek neotvirala, ať si nevzpomene … a ideálně teda se na toto zeptat psychologa detskyho … jak se o tomhle bavit … protože to chce nějak adekvátně věku, až případně přijde nějaký dotaz proč je něco jinak …
co nějakou krizovou linku? nevím, zda je dobré po napadení řešit návštěvy otce, počkala bych co psycholog, neříkám, že se nemají vidět do smrti, ale teď bych řešila primárně sebe, dceru a rozvod