Ahoj maminky,
chtela bych se Vas zeptat jaky pouzivate nocnik.Spise mi jde o velikost nocniku.Nas dvoulety syn uz nocnik pouziva,ale vetsinou mu to jde mimo.Nocnik je pro nas maly,syn je i vyssi a tak s tim mame problem. Nemate nektera z Vas s timto zkusenost,vetsi nocnik jsem v obchode u nas nevidela a na zachod mi chodit nechce.Dekuji za Vase postrehy🙂
Máme obyč nočník z ikea asi za padíka a spokojenost, ale toho pinďoura je fakt třeba hlídat.
Synovec si sedal celkem k "operadlu" 🙂 a pohoda.
@berda2 Tak na čůrání by jsi mohla vyzkoušet dětský pisoár, třeba by z toho byl nadšený a řekla bych že i to míření je mnohem jednodušší 🙂.
Ze začátku se nám taky občas nepovedlo, ale minimim škod jsme měli se zelenobílým nočníkem z Ikey, který má vyndavaci vnitřek (praktické, doporučuji), za stopade. Zatím největší, s kterým jsem se setkala, a má ten předek i vyšší než většina nočníků. Každopádně když se naučí směřovat pindíka dovnitř, bude taky po problémech. 🙂
Jinak sed čelem k opěradlu je taky funkční, syn si na to přišel sám a občas to taky praktikoval.
Mame anatomicky nocnik od Chicca a je super. Hlavne pro vyssi deti.
My jako první koupili hraci a byl fakt ma prd. Ten předek byl nízko a taky furt cural všude. Pak jsem koupila za 39 v ikee a ten je super. Takže spíš koukat jak je vysoká ta přední část 😉
Ikea nočník je nejlepší a největší! Předtím jsem koupila nočník Tega a šílela jsem z toho, jak bylo mokro všude kolem, jen v nočníku nic.
@berda2 Ahoj, presne jak pisou maminky vyse, pro kluky je TOP jedine z Ikey. Ja koupila ergonomicky za skoro 600,- od Beaba, zkouseli jsme na radu me sestry I otocit (ze sedel pindikem smerem.k zadove operce - bez efektu), tak jsem sla koupit obyc nocnik do Hyperky za 80,- uplna hruza, nakonec vyhral nocnik z ikey za 150,- Proste kluci maji s tim pindikem problem, pro holcicku o rok mladsi aspon mame rozlozene ted 3 nocniky ruzne po byte a je jedno do ktereho cura.
My máme také Chicco nočník za 150Kč, nemá žádné zbytečné záhyby, super údržba. Byl to vůbec první model, který jsem kupovala na doporučení, že pro chlapečky je výborný a opravdu. Jiný přečůrá. Vždycky🙂 Redukci na WC, kterou nepřečůrá, tu jsme zatím teda neobjevili...... 🙂
Buď to chce nočník s vyšší přední částí a naučit syna směrovat pindíka dolů a nebo ho naučit čůrad ve stoje do dětského pisoáru. My máme žábu z Aliexpressu a syna hodně bavilo trefovat se na vrtulku takže se naučil hezky mířit.
Nauč ho směrovat pindíka do nočníku, ani větším nočníkem to čůrání vedle úplně neodstraníš, občas to prostě nevyjde.