Holčiny, mohly byste mi pisnout jen tak pro mou představu, kolik měli vaši kluci (holky) při narození a pak kolik ve třech měsících...myslím velikost hlavičky, připadá mi, že nám nějak moc vyrostla za tak krátkou dobu
jééé tak to je skoro stejny jako my...35 a 42 cm....naše doktorka vubec hlavy neměří, ale na nas vytahl metr, sice nic nerikala, ale videla jsem na ni, že se jí ta kebulka zda velka...ale ja mam palici jakohrom, tak bude chudák po mě no
@p_ch no já pravě mam taky obavy, aby nas tam neposlali...ale rikam so, kdyby bylo něco špatně, tak asi to dítě nedělá všechny ty dovednosti, které máv tom daném věku dělat...kamaradka taky ted byli na sonu v sesti měsících...byly vyděšená, ja jí uklidnovala, prosím tě, když se otáčí, řechtá, chytá hračky, tak se neboj....no a pak přišla naše prohlídka a mame velkou hlavu taky 🙂
@p_ch no právě si čtu na tvém profilu, že syn je autista ...píšeš, že po očkování...no ja jsem právě ted četla jednu studii, která dává do souvislosti ty velké hlavy s autismem...tak mam strach, podle té studie, když dětem roste rychlejie mozek, nestačí vštřebat danou etapu života a to má za následek poruchy autistického spektra....muzu se zeptat jak to probíhalo u vás po tom očkování?
dcera se narodila s 35cm a teďka na třech měsích má obvod 42cm
@veronika182 tak to máte úplně stejně jak my.....nám teď bude 5 m....a má zhruba 43,5.....takže se to zpomalilo
@elu a stejně jí jsou čepice všechny velký 😀
první syn při narození 36 ve 3m - 42cm . Druhý syn - 37 a 43,5