Jak vám spí 6týdenní miminka?

ivanaad
3. bře 2016

Maminky jak vám spí 6ti týdenní miminka???
U nás je to tak 6:15 vstáváme a usne v 10 jen na 30 minut a potom třeba v 1 v kočátku spí max 3 hodiny. A v 20:00 jde spát. Za den naspí jen 3 a půl hodiny. Zdá se mě to hrozně málo 😢

gosa22
3. bře 2016

syn mi spal prakticky do roku max 35 min párkrát za den...spánek se pořád mění, zítra ti může spát víc, jindy míň...některé děti prospí v šestinedělí skoro celý den (dcera mi takhle spala), jinému stačí méně...pokud příliš nepláče, nejeví se jako hooodně přetažené, není problém s přibíráním...neřeš...vše se ustálí...mimino ale spát nenaučíš, každý má jiný rytmus, dcerka mi spala narozdíl od syna do 5 měs krásně, teď jsme měli divoké noci asi kvůli zubům...to se pořád mění, držím palec a spi, kdykoli mímo usne, i 20 min osvěží 😉

ifiim
3. bře 2016

6 týdnů nás čeká příští týden...Do vcerejska spaní dobry, ráno hodku a půl,odpoledne třeba 3-4 hodky..V noci na dnešek spala malá asi jen 5 hodin,přes den celkem asi 2 hodiny..Vždy usnula třeba u kojení,dala jsem ji do postylky a max do 15ti minut byla vzhůru.. Teď ještě opět nespí ☹

cattus
3. bře 2016

Me se malej jeste tak 5 dni zpatky budilnskoro presne sam na kojeninco tri hodiny. Ted uz ma faze ze nespi ale ani nechce lezet v postylce. Ted senprobudil v cca 19:20.. nakojila jsem a doted nespi a krouti se jak zizala.

dameno23
30. dub 2016

To máme podobný,pokud nejdu s kočarkem ven,tak za den max. dohromady 2-3hodinky.A pak je celý den mrzutý :((