Jak u hodně malých dětí pojmenováváte pohlavní orgány?

tyf
23. říj 2014

Zajímalo by mě, jak u hodně malých děti pojmenováváte pohl. orgány? U kluků je to celkem jednoduchý, prostě piňdík 🙂 ale co u holky? Tchýně mi klade na srdce, že se nemají nijak eufemizovat a nazývat pravými jmény, ale přece nebude říkat dvouleté holčičce, musíme umýt vagínu 🙂

achjonetusim
23. říj 2014

U nás se čůrá pipinkou a kaká se komínkem.

bunny123
23. říj 2014

Tchyne pochazi z Orlove a mluvi o "puleně", kez by rikala vagina 😀

wenduliks
23. říj 2014

U nas se rikavalo umyjeme hambinu. Ale pozor, tchyne se desne divila,ze ma nas maly pindika. 🙂 Protoze ona tomu rika "nadobicko"! 😝

elvira
23. říj 2014

Holky mají pipinku a kluci pindíka.
Já nejsem pro nějaké vymyšlené názvy, ale říkat chlapečkovi, aby si umyl penis a holčička rodidla mi připadá zvlášní...

millyh
23. říj 2014

U nás se říkalo čárka a protože máme dva kluky tak máme pindíky. Když někdo řekne šulínek tak mi to připomíná nadávku z dětství jak na sebe ogaři ve škole pokřikovali.

monasek84
23. říj 2014

Tady na Slovensku je to pišula (pišulák, pipík) u kluka a šušula (šuška) u holky 😀

alcar
23. říj 2014

Kdyz jsem byla mala, tak mamka rikala lulinka a ve srandě lulča špulča. Ja rikam u sve dcery pipinka. U kluku mam pinďa, pinďourek, pindík. 😀 A zadek dupka, dupenka, prcka, prcík. 😀

madulinka
23. říj 2014

Tak my tomu doma odjakživa říkali u holek "kačena" "kačka" "kačenka". A u kluků "pindík". Manžel říká, že tomu holčičímu říkali "julinka", "julča". Proto mi neprošlo jméno Julie na holčičku.. A teď malé říká, ať si umyje "kačabu" 🙂

evulina77
23. říj 2014

pipinka a pindík

alyssa18
23. říj 2014

Pipinka a pinďa. 🙂

loafeer
23. říj 2014

Tak my holky měly prcku, u malého tomu říkám pinďa a on asi ze školky přišel s pinďulou, tak to se mi líbí taky. Ale když jsem jezdila jako oddílová vedoucí na tábor a byla sprchovat holky a řekla, ať si nezapomenou umýt prcky, tak se tomu strašně tlemily- osmileté holčičky.o)...Kamarádka tomu říká cipísek...no tak až se její malý bude jendou dívat na Rumcajse, tak bude asi dost překvapený:o)

majvik
23. říj 2014

pipinka a pindík mi příjdou nejnormálnější, ale když jsem byla kdysi v nemocnici tak tam byla sestřička a ta mi vždycky každý večer chodila připomenout ať si umyju jůlinku... bylo mi tenkrát 15 a zrovna ten týden jsem měla měsíčky, takže to spojení s jůlinkou mi připadalo dost úchylný... 😝

fykyska
23. říj 2014

pišulka 🙂 pipča, šamšule 😀 nebo buchta 😀
u kluka pinďa nebo normálně pinďour 😅

sammaelka
23. říj 2014

@tyf mame dceru a rikame pulinka,pulča. Pipinky jsou slepice 🙂 Zadek je zadek,nebo zadeček. U pripadneho kluka to bude pindik a nebo jak rika nekdy ze srandy manzel - lulánek 🙂
Svagrova rikala pinďousek, to se mi taky docela libilo. sousedka rika pimpula.
A co mi prijde uplne ujete,tak rodice moji svagrovy rikali u vnoucka camfourek...chudak kluk ☹ rika to dodnes a to je mu 13 let ☹

petraludvikova
23. říj 2014

Ve školce tomu říkáme : u kluků (pindík) a u holek (pipina) 😉 Nikdo se tomu nepodivuje, tak to neřeším. Ale přijde mi třeba divné, kdybych měla říkat holkám: ,,Po vyčůrání si utři pořádně rodidla/vagínu." 😀 a u kluků: ,,Při čůrání si drž svůj penis." No já nevím... Ať je to pipka nebo šulínek 😀 pořád je to lepší, než ,,nazývání pravými jmény" 😉.
Jinak zadku říkáme taky normálně - zadek - zadeček, prcka.

Tyjo, ale nejvíc mě zaujalo označení na zadek = kominík 😀 Že bych to začala používat 🙂 ?

zzuzinda
23. říj 2014

Taky je u nás pindík a pipinka. Když jsem byla malá, říkali jsme doma pipince buchtička 🙂 Zadeček je zadeček, prdelka.

ladenka
23. říj 2014

my říkáme pipin(k)a a pindík, nebo pinďour ... taťka, když koupe, říká malé, ať si umyje fífu 😉

petrajurinova
23. říj 2014

tak u nás se u holky říká pindulína nebo pulinka a u kluka bimbas (bimbásek).

klaire22
23. říj 2014

U nás se říká většinou pipinka a nebo pinďulína 😀 Občas i boženka a nebo kačenka, ale vede ta pipinka 🙂
Přijde mi ujetý říkat malé holčičce, aby si umyla vagínu a klukovi ať si umyje penis.

dezyre
23. říj 2014

Staník má lulika nebo luldu 😀

laska.nezna.hranic
23. říj 2014

jak píše @sammaelka: pulinka, pulča X camprlík, pindík

mafeska
23. říj 2014

čůrá pipinkou a kaká zadečkem nebo prdelkou 🙂

hakanka
23. říj 2014

Abych to trochu oživila, tak u holek je vagína to vevnitř, to venku jsou zevní rodidla a také jde použít hezky česky vulva 😀 . No u nás doma se používala buchta, od kamarádek znám julču, kačku, pipku. Trochu tápu u prcky a dupky, chápu to jako zadek, ale mám pocit, že někdo to používá pro vulvu. Ale netrápí mně to protože u nás řešíme jen pinďourky,pindi a pinďase 😀.

luciebx
23. říj 2014

mam klucinu a taky mame pindulina... u holky rikam pipinka nebo pipka... zadecku proste prdelka nebo zadecek..

alcar
23. říj 2014

Ted me napadlo, ze jsem slysela jeste nekde bimbas, bimbasek. A jeste se zpiva v nejake pisnicce o penisu ne? Ted si nevzpomenu... 😕 😅

soleilll
23. říj 2014

Fakt zajímavý téma. Naši říkali zvonec či zvoneček (kluk) a candík či candula (holka) - co jsem tak srovnávala se stářníky, dost exotický. 😀 U nás funguje pindík a pipka, zatím to ale není příliš atraktivní téma.

lenya79
23. říj 2014

tak já tady budu asi za exota, ale my říkáme fakt penis 🙂 výjimečně použijeme pindíka nebo pinďoura, ale to spíš ze srandy 🙂 My jedeme v Montessori a tam je zvykem nazývat věci pravými jmény, takže to tak používají i ve školce. O holčičí orgány se malej zatím nezajímá, takže to jsme mu vlastně ani neříkali ještě....no vlastně v tom ani nemám jasno, ale nejspíš hold budem muset vyrukovat s rodidlama nebo jak zde hezky zmínila @hakanka s vulvou 😀 Až to uslyší babi s dědou tak je asi trefí šlak 😀
Ještě dodám, že mám kamarádku a ty říkají u kluka "berlička" 😲 Tak to mi přijde úplně totál děs 😀

ev13inka
24. říj 2014

tak u nás vede piňdík a pipinka, ale moje rodiče říkali julča a bedřich 😀 a zadek je kouřovod 😅

kamilka007
24. říj 2014

My máme pindíka, kačenku a prdelku. Naši u bráchy říkali bimbásek, což je super, jen trochu dlouhé. 🙂

romca13
24. říj 2014

@lenya79 Leni, to je vtipný, si to nějak u tak malého prcka nedovedu představit, že bych ho tak nazývala 🙂

malej má prostě šuldu a zadek nebo prdelku,,,