Jak si hrajete s 10měsíčníma prckama?

kristinkristin
14. pro 2015

Zajimalo by me jak si pres den hrajete s detickama kolem 10mes ? Nam bude 17teho 9mesici a mala si hraje bud tak ze chodi po stitech po byte se a tam nebo jen tak sedi a zvatla nebo si s ni povidam cteme knizku, nebo si hraje s hrackami ,delame blbosti baf a paci paci a ruzny kravinky ale jinak nevim jak si sni hrat jak to mate vy?

patrusa
14. pro 2015

ja nechavam deti, aby si co nejvice hraly samy. TAkze pokud vidim, ze nevi co, tak vemu kostky a stavime kostky, nebo knizku se zviratky. Starsimu synovi postavim neco z dupla, ale jinak at se snazi zabavit. Nekde jsem cetla, ze nejvetsi problem dnesnich deti je, ze se neumi zabavit samy.

ojo
14. pro 2015

jo souhlas, já si s dětmi neuměla hrát, max. postavit ty kostky, ukazovat obrázky, ale vydrželo mě to tak na 10-20 minut a prostě se vždy zabavili samy...což funguje do teď 😀 😀

jamia
14. pro 2015

@kristinkristin To mi přijde úplně adekvátní, na co vymýšlet animační programy, když si dítko vyhraje samo.

kristinkristin
autor
14. pro 2015

@jamia ted vam nerozumim :D

lv
14. pro 2015

dobře to děláš, hrát si ty hry paci paci, ták jsem veliký, kostky, knížky, přendávat věci z jedné misky do druhé (vršky z pet flašek 🙂), vařečkou míchat..

gabrielkka
14. pro 2015

Taky děláme paci,paci pacičky,bumtarata kdo je ten,vařila myšička kašičku a podobně 🙂 Vždycky se u toho nasmějeme 🙂 Ted nás ale baví honění a sledovaní po čtyřech 😀 😀 máme 11 měsíců

kristinkristin
autor
14. pro 2015

@gabrielkka jo :D kdyz jdu na ctyri tak je taky z toho paf:D

sisinka74
5. led 2016

Manžel ji učí kraviny, fakt užitečné, takže umí plivat, plácnout si s ním rukou a prdět na puse, já ji zkoušela učit paci, paci, malá, tak jsem veliká, pa pa, ale ji to vůbec nebaví. Umí to teda, ale nemá z toho radost. Takže jen blbneme, to ji jde. Honím ji po čtyřech, nebo ji vezmu dudlík a schovám do některého hrníčku a ona pak hledá a hlavně hodně tančíme. To ji strašně baví. Jinak už začínám někdy litovat, že se neumí moc zabavit sama a pořád vyžaduje naší pozornost. Pak je protivná a člověk vážně nic neudělá.