Zajimalo by me jak si pres den hrajete s detickama kolem 10mes ? Nam bude 17teho 9mesici a mala si hraje bud tak ze chodi po stitech po byte se a tam nebo jen tak sedi a zvatla nebo si s ni povidam cteme knizku, nebo si hraje s hrackami ,delame blbosti baf a paci paci a ruzny kravinky ale jinak nevim jak si sni hrat jak to mate vy?
jo souhlas, já si s dětmi neuměla hrát, max. postavit ty kostky, ukazovat obrázky, ale vydrželo mě to tak na 10-20 minut a prostě se vždy zabavili samy...což funguje do teď 😀 😀
@kristinkristin To mi přijde úplně adekvátní, na co vymýšlet animační programy, když si dítko vyhraje samo.
@jamia ted vam nerozumim :D
dobře to děláš, hrát si ty hry paci paci, ták jsem veliký, kostky, knížky, přendávat věci z jedné misky do druhé (vršky z pet flašek 🙂), vařečkou míchat..
Taky děláme paci,paci pacičky,bumtarata kdo je ten,vařila myšička kašičku a podobně 🙂 Vždycky se u toho nasmějeme 🙂 Ted nás ale baví honění a sledovaní po čtyřech 😀 😀 máme 11 měsíců
@gabrielkka jo :D kdyz jdu na ctyri tak je taky z toho paf:D
Manžel ji učí kraviny, fakt užitečné, takže umí plivat, plácnout si s ním rukou a prdět na puse, já ji zkoušela učit paci, paci, malá, tak jsem veliká, pa pa, ale ji to vůbec nebaví. Umí to teda, ale nemá z toho radost. Takže jen blbneme, to ji jde. Honím ji po čtyřech, nebo ji vezmu dudlík a schovám do některého hrníčku a ona pak hledá a hlavně hodně tančíme. To ji strašně baví. Jinak už začínám někdy litovat, že se neumí moc zabavit sama a pořád vyžaduje naší pozornost. Pak je protivná a člověk vážně nic neudělá.
ja nechavam deti, aby si co nejvice hraly samy. TAkze pokud vidim, ze nevi co, tak vemu kostky a stavime kostky, nebo knizku se zviratky. Starsimu synovi postavim neco z dupla, ale jinak at se snazi zabavit. Nekde jsem cetla, ze nejvetsi problem dnesnich deti je, ze se neumi zabavit samy.