Ahoj všem. Holky,male ted bylo 18m a najednou vůbec nechce venku chodit.Chce se jen vozit v kočárku a nejlépe je ji když je doma.Stve me to,protoze je léto a nikam s ni nemůžu. Jen ji někde vyndáme z auta nebo z kočárků tak má hysteraky. Tolik věcí by jsme mohli dělat. Koupili jsme ji kočárek, motorku a nic😠Mate někdo zkušenost? Nebo jak ji navnadim. Diky
My se chodíme koupat, jak řeknu že se jde na bazén, už stepuje u dveří. Na tohle ji dostanu ven vždycky 🙂
u nás taky trojkolka a tyči top. Dneska jsem byli poprvé mimo zahradu a byla důležitá 😀, pak jsem ji na chvíli sundala a vozila si trojkolku sama (ještě důležitější výraz 😀 ), pak když už bylo hotová jsem ji tam zase posadila a jely jsme domů..
a když jí posadíš na písek nebo na houpačku, případně vypustíš někde kolem prolejzaček? Malý měl 18m v zimě, to toho taky nebyl ochoten moc nachodit, ale byl sníh, tak jsem chodili za barák bobovat nebo se koulovat, to ho bavilo
@jipe právě že vždycky ji to bavilo co začala chodit a ted když tam s ni jdu a dam na zem z kočárku tak hysteraky a chce na ruku a dam ji do kočárku a je klid.Zkousim častěji.Nekdy se zadari ale treba😢ale tak 5 minut a ze stejne. Díky za názor
Je fakt,že voda a koupání ji hrozne baví. Ted byla i nemocna týden tak jsme nemohly nikam.Ale zase vyrazime.
já bych to nehrotila a chvíli holt chodila na vycházky s kočárkem - u nás by byl teda ten problém, že by byl málo unavený. Ona zase přijde na chut volnému pohybu
@jipe jj
NEHROTIM.Jen jsem byla hodně překvapena a trvá to už asi měsíc. Tak nevím. Asi to je jen nějaké období.🙂
A nestalo se něco během té doby co byla venku třeba mimo kočárek? Nevylekalo ji něco? Nebo spadla a uhodila se? Může mít jen strach
tohle neznam, ale hodilo by se mi to, syn jede jak motorova mys. KAzdopadne tak jako tak ji to prejde, v kocarku je bezpeci a neboli nozicky, ale tolik toho nepozna, nemuze si to osahat, strcit do pusy a ven muzete jit i s kocarkem, na hristi taky, se tma treba jit jenom podivat, nakouknout, hrat si prece nemusi
@bamishop
Jj. Chodíme všude aby koukala a zkouším ji vyndat.Vetdinou hned brečím, ale chodíme. Možná se boji deti.Vzdy je mela ráda a hned za každým chodila a bohužel se nám stalo že ji každý ubližoval .Ona je trdlo.Necha se a ještě si s nima chce hrát. Ale ted je fakt že k jinym dětem už nejde.A když jdou za ni tak se boji a utíká ke me.😢je mozne tohle?Těžko říct. Děkuji. Určitě je ti jen obdobi a jako každé přejde.
@sedmikraska84 kuk sem http://www.aharodicovstvi.cz/a6-kroku-jak-pomoc...
třeba to pomůže
@sedmikraska84 tak deti jsou docela zle, nejmladsi je mazel, kazdemu diteti hned dela nyny, chce si s nim hrat, pucuje hracky a spousta deti se po nem ozene, takze proste clovek musi byt porad na pozoru, ocekavat to a hned zasahnout...
myslím, že je to nějaká vývojová fáze, má to víc dětí a pak zase to období pomine...nehrotila bych to, malou bych teda vozila na kočárku (nebo náš nejmladší rád jezdil s trojkolkou na tyči, tvářil se jak ředitel zeměkoule a přitom jsem jela kam jsem chtěla) nebo nosila v nosítku,a chodila jsem do lesa, máme ho za barákem, tak je dost podnětů, které děcka baví...
nedávná diskuze tu:
https://www.modrykonik.cz/forum/alternativni-lecba/18mesicni-holcicka-venku-casto-rve/