Holky, jak rychle rostou děti, když už je jim rok? do roka je to šrumec ale po roce? zpomalí se to? ted máme 14 měsíců a měří asi 76cm. děkuji!
Koukni na tabulku velikostí, třeba ti to pomůže. Ten věk uprostřed je teda hodně přibližný, na moji dceru to nesedí ani omylem, ale asi to vychází z nějakého průměru. http://www.tabulkavelikosti.cz/deti
Syn má v roce 85 cm
to je hrozně individuální a je zbytečné se tím zaobírat - myslím nějakou univerzální odpovědí. Protože prostě neexistuje. Jestli tě zajímá kolik váží/měří jiné roční děti, tak pak jo😉
dcera ma v 15 mesicich 74 cm... vcil mudruj... 😉
Jasnéze zpomali si to spocitej kolik by měřila v dospělosti kdyby každéj rok narostla o 20-30 cm, jinak můj mladsi mel ve stejném veku co ted vy asi 86 😆
@nijij v roce 85 ju tak to je taky mazec 😍
Dcera je narozená v srpnu, v září měla 78 cm, dneska 84 cm... 🙂
@summer29 to je asi narozena srpen 16 a těch 78 mela v záři loni? Pac takhle to vypada, ze se to vše událo během loňska 😆
@terezapetrova
Jo, jo zapomněla jsem uvést, že samozřejmě 2016 ;)
existují růstové grafy... tam je to zpomalení vidět 😉
Kazde dite je jine, od kamaradky maly je mladsi o mesic od meho a muj maly meri ve dvou letech 92cm a od kamaradky ma 86, ale nas tatinek ma cca 2 metry 🙂 tak se neni cemu divit 🙂, ale po druhem roce se to trosku spomali bych rekla 🙂
Naše květinka měla v roce 80 cm. 😉 Ale jak už bylo zmíněno, záleží na genech. Má bratranka a ten má ve 3 letech 113 cm. 😀
Syn měl v roce 82cm (8 let 130cm), dcerka 74cm (3 roky, nosí vel 104).
po roce se růst opravdu zpomalí. já dělám dětem pravidelně čárky na skříň a opravdu to vychází skoro na velikost. každý rok cca 5m. syn hodně rostl do toho roka, byl macek. dcerka byla naopak drobná, nepřibírala moc a nerostla. takže začátek rysek mají každý jinde, ale průměrný přírůstek v dalších letech už jim vychází +- stejně 🙂 teď už jim oblečení vydrží o dost déle 😀
Ono je třeba u nás zajímavé, že jeden syn (nar. 40.tt) měl při narození o 10 cm více, než druhý nar v 37.tt A mladší už skoro dohnal staršího - už je rozdíl jen 2 cm (v 6 měsících). Manžel má 196, já 175, nejmenší mužský člen z naší strany je synovec, který má v 19l 195 cm, z druhé strany zase nejmenší právě manžel. Takže děti mají po kom růst - holky by měřily méně.
Moji maju 15 mesiacov - jeden ma 86cm, druhy 82. Pri narodeni mali obaja 48cm.
Dcera mela v 1 roce 84 cm, ted v unoru ji budou 2 roky a ma tak 94 cm, takze za ten rok ted uz vyrostla jen 10 cm. Nektere deti jsou ale drobnejsi, dcera je vysoka, nejvyssi mezi holcickama. Treba synovec ma 3,5 roku a ma 100 cm, neter ma 2,5 roku a ta ma taky tech 94 cm. Je to individualni
Podle mě to záleží na genech, zdá se ti to moc? Náš 5,5měsíční syn má jen o 6 cm méně. 2letý starší má 92 cm.