Ahoj mám celkem problém syna posadit na nočník, aby se nevztekal .
ale uz to celkem ví co delat ale nevím jestli ho do toho i prez jeho protesty do toho nutit nebo to nechat aby si na to prisel sám.
- jenže to potrebuju aby to zvládl do ledna aspon si umet rict musím ho dát do skolky teda jestli nas nekde vemou a tak sem z toho trochu nervozní což se týče nucení nejsem zastánce ,ale u toho nočníku si nejsem jista nutit držet ho tam násilím nebo to nechat osudu a mýt porád plínu
sem tam si uz posadí ivičůrá vykaká ale je tio jen když ho donutím si na chvilku sednout sem z toho celá zmatená jak se v tomhle prípade zachovat
😨
Jestli to chcete lamat, tak si nejdriv zjistete, jestlo ho vubec do skolky vezmou... a riskujete, ze se tim blokne jeste vic. Spis brat ho s sebou na zachod. Zkusit velky zachod se zmensovacim prkynkem a aby si pak sam splachnul. Super je knizka Co je to hovinko?
Dcera je tedy mladsi, ale taky se blokla. Nechala jsem to 2 tydny byt a pak zkousela znova. Ale ne ze bych ji nasilim posadila, ale kdyz jsem sla ja, sla se mnou a po par dnech chtela delat to same co ja. Pak jsem ji rekla, ze ji nebudu kontrolovat, ale az se ji bude chtit, ma si rict - ma zodpovednost za sve potreby. Jsme na zacatku, ale na dobre cestě. A ptala jsi se ho, co mu vadi, proc nechce?
no snad to taky nejak zvládnem sem tam chodí na nocník al když si toho vsimnu jinak a to když behá nahy jak je oblecen tak ne
ahoj, my jsme taky museli zlomit - prostě jsem ho tam nekompromisně držela, on se vztekal, ale co naplat...má to v povaze, vzteká se u všeho. Když jsme to už po 2dnech chtěli vzdát, třetí den si sám sedl a od té doby se už k plenkám nevrátil. Náš se nechtěl ani posadit, natož tam něco vykonat. Ale plenku už nechtěl, čůrat po celém bytu ale ano.