Jak hledat aktivity pro děti podle věku?

eeevvviiitttaaa
8. led 2016

Ahoj. Prave jsem se prihlasila sem. Mam rocniho syna a dostala jsem tip, ze zde lze hledat zajimave aktivity pro deti podle veku, ale stranka mi pripada trochu neprehledna. Muzete mi, prosim, nekdo poradit jak na to? Predem moc dekuji!

ketiy
18. led 2016

taky by mězajímalo,,kde hledat?

mrsnikola
17. únor 2016

Já osobně vyhledala mateřské centrum v okolí bydliště. Bála jsem se, že nezapadneme, ale je hodně maminek, které si neví rady, jak dítě zabavit, jaké říkanky atd, takže to šlo samo 🙂 navíc malá si náramně zvykla i na ostatní děti a můžu říct, že kdykoli musíme vynechat, je to hned poznat 🙂 za mě doporučuju tedy návštěvu nějakého centra, kde mají různé kroužky pro maminky a děti, poradí ti, ukáží a hlavně pamatuj, že není čeho se bát a nebo se nedej bože stydět 🙂
Tady na koníkovi jde spíš o to si nechat poradit, sama někomu poradit a mimo jiné se pochlubit 🙂

jitkaa
28. bře 2016

Ahoj, ja hledam dost inspirace na Pinterestu. Staci zadat montessori activities nebo montessori activities outdoor a vyjede ti spousty napadu. Bohuzel pak musi byt cas na jejich realizaci 🙂 nebo zkus toto skupinu https://www.modrykonik.cz/group/4138/detail/

veramala
Odpověď byla odstraněná
Zobraz