Ahoj holky chci se zeptat jak často kakaly vaše dítka v 1.měsíci ?můj malý kaká co 3 dny a nepřijde mi to normální. Když jsme přišli z porodnice tak kakal 2x denně,tak mě to teď znepokojuje...diky
Malý mi kakal každý den alespoň 6x 😀, ale doktor říkal, že je v normální, když kaká každý den nebo i 1x za 3 dny, každé mimčo je jiné..., pokud tedy kojíte.
Jo plně kojim.diky
Přesně jak píší ostatní. Každé mimino to má jiné a i tak se to mění každý měsíc 🙂
náš malý je kojený a v jednom měsíci kakal často, asi 3x denně nebo i víc. Ted mu jsou 4 měsíce a kaká 1x denně.
Ahoj. U nás je to naopak. Moje malá (plně kojená) má 1 měsíc. Pokakaná je každé přebalování (cca po 2 hodinách a to i v noci). Zdálo se mi to hodně, ale MUDra mi řekla, že každé mimi je jiné. Máte někdo podobnou zkušenost?
Máme stejnou zkušenost. Ale upravilo se to tím, jak je starší a začali jsme dávat příkrmy....teď tak 2-3x
@annika2 jj,mely jsme to s malou stejne-skoro každé kojeni.v porodnici ale nikdo nic neříkal,tak me ani nenapadlo to řešit.resit jsem zacala az v 1,5mes,kdy z ničeho nic zacla kadit 1xdenne.(ted ji je 2,5m) Prislo mi to jako hrozny skok.ale pak jsem zjistila,ze pokud se mimco plně koji,je to fakt různý.-kamosce mala kadila 1x za 14dni a cajk. Mateřský mlicko se totiž dokáže vstřebat uplne vsechno. Pak zalezi i na počtu pocuranych plenek,kolem 8/den je to v pohode 😄.
@okejka7 malý neměl hovínko i týden, postupem času ale kakal pravidelněji tak 2 až 3 dny, netrpí na prdíky a to mu dávám jen heřmánkový čaj žádný fenykl....espumisan jsem dávala po konzultaci s lékařem jen první měsíc pár kapiček při každém krmení a pak jsem to uplně odbourala a ono se to nějak samo upravilo...😉
Záleží jeslti je plně kojený nebo ne. Pokud jen kojíte, tak nemusí kakat třeba i více než týden, pokud jste na UM, tak by měla kakat každý den.