Holka 2 roky - čůrání. Jak moc stáhnout kalhotky, když čůrá sama venku?

12. srp 2022

Ahoj holky, vím, že je to hloupý dotaz, ale když vaše dcery čůrají samy venku, jak moc stáhnout kalhoty. Moje dcera je bez plenek teprve od června a byly horka, takže nosila šatičky, tak v zásadě nebyl problém, když počurala kalhotky, tak se navlékly nové, ale jak je chladněji, tak prostě nevím, když jsem je stáhl pod kolena tak si je počurala, čůrá strasně dopředu ( dřepí sama), když jsem je nechal víš tak taky, tak já nevím, bejvalé ženy se ptát nechci, myslela by si, že jsem blbec. Děkuji

martiniquest
12. srp 2022

Mam dceru 2,5 roku a pri curani venku ji drzim. Nemyslim si, ze takto male dite je schopne zkoordinovat pohyb tak, aby se nepocuralo.

autor
12. srp 2022

Dcera právě nechce. Všechno potřebuje sama je trošku tvrdohlavější a cílevědomá no Všechno co si umane potřebuje dosáhnout ikdyž se ji to třebas nedaří. Například postavit hrad z písku, vůbec ji to nejde , ale vždycky se o to strašně moc snaží.

palja
12. srp 2022

U nás to dvouletá taky nezvladala ani to nechápala. Buď jsem jí držela nebo jsme ven nosili mobilní nočník a na ten si sedla, je to jen takové prkénko, které se složí.

ekou
12. srp 2022

Cestovni nocnik by mohl pomoc

zuzita15
12. srp 2022

Tak obecne se stahuji kalhoty pod kolena, ale zalezi na vice faktorech. Musi drepnout uplne, aby se pipinou dostala pod ty kalhoty a na to musi mit relativne dlouhe nohy, takze si myslim, ze to dvoulete dite proste neda. Moje 4 leta dcera si stahuje kalhoty sama pod kolena a bud drepne uplne a nebo ma zadek nahoru jak vosa, ani v jednom pripade si do kalhot nenacura, ale ty kalhoty pod koleny jsou relativne vysoko nad zemi

ruzova_pastelka
12. srp 2022

Před čůráním si dcera kalhotky i kalhoty sundavala kompletně dolů. Jinak podle mě nemá šanci.

eithelwing
12. srp 2022

Dcera to zvládla až teď v peti letech komplet sama. Do té doby jswm pomahala, drzela obleceni, ji, co bylo třeba. Ted vybalancuje drep, drzi si sama strojení.
Jinak se svleka ke kolenum.

jana_zofie
12. srp 2022

Hele malou drzim, ale kdyz to beru podle sebe, tak si musim drzet kalhoty, jakoby dopredu. A to teda neda. Takze bud ji chytis nebo se svlikne.

anita003
12. srp 2022

Já jsem dceru třeba nikdy nedržela, chtěla jsem, ať to zvládá sama, je naučená, že musí mít kalhoty lehce nad kolínky a úplně si dřepne... Ale je fakt, že je bez plíny až od 3.roku, ve 2 by to možná nedala...

merope
12. srp 2022

Syn si zpočátku slipy zcela sundával. Až teď (3,5) už si je jenom stahuje dolů (a sem-tam počůrá). Vloni určitě až do podzima když chtěl čůrat, tak šlo všechno dolů. Vlastně až s podzimem už se svlékat nechtěl (a já sem-tam musela pak pomoci).

jjasmina
13. srp 2022

Držíme ji, aby curala