Harmonogram. Jaký máte s 6m. dítětem?

13. bře 2022

Maminky jaký máte den v 6m dítětem? Kdy dáváte jist a kolik a kolik dáváte přikrmu ? A co děláte? Přijde mi že jsem s malou pořád a doma skoro na nic nešáhnuto...A jak dlouho a jak často vám mimčo spí ?

tasimia
13. bře 2022

Malá v té době spala co 3,5h, takže jsem měla času a času. Jinak vstávala v osm, na snídani jogurt, nějaké ovoce nebo mlíčko, záleží co si vzala. Okolo 11 si šla dachnout, tak do té jedné, půl druhé. Tam dostala oběd nebo mlicko. Jinak ja jsem většinou nachystala klasickou detskou misku jídla, nevážila jsem, ona to stejně nesnědla, je to nejedlik takže asi cca 100g? Okolo 4-5 jsem ji nabídla nějakou svacinku a poslední spánek cca do te 18h. Pak klasický večer pohádky, obden jsem koupala, nějaké video s kontrastními tvary, či pohádka a v devět dobrou noc 🙂
Jinak i kdyby nespala, ja při ni do teď můžu klidně vařit a vše, ona si i sama vyhraje 🙂.

autor
13. bře 2022

@tasimia Malá se mi přetočí a začne řvát.. 😞 Ale zase spi mi od 2m přes celou noc..Ale spi mi vždy max pul h vždy po jídle.. :(

tasimia
13. bře 2022

To víš, každé dítě je jiné. Naše zase spí, nespí v noci.

jenssy
13. bře 2022

Moje malá mi spinká 4x za den, vydrží vzhůru jen 1,5-2 hodiny max. Hraje si na bříšku, prohlížíme knížky, chodíme na procházky, naše aktivity se hodně odvíjí od aktivit tříletého bráchy, hodně se na něj dívá, chce být součástí jeho hry 🙂 jinak má k snídani mléko, vypije ale jen tak 60 ml, svačina 100 g ovoce, oběd masozelenina + příloha cca 125 g, mezitím dávám zase trochu mléka na zapití, nechce čaj ani vodu 🙈 odpoledne celá dávka mléka (nyní budu nahrazovat bílým jogurtem) a večer rýžová nebo ovesná kaše, v 18 koupání a v 18:30 chrni....v noci se tedy budí s padajícím dudlíkem a tak 2x na kojení...kojim už jen v noci. Doma mi hodně pomáhá manžel, takže tady tak nějak ,,pořádek" relativně udržujeme, jak to jde se dvěma dětma 😃