Ahojky, má dvouletá dcerka kouše malé děti. Netuším důvod proč? Nikdo jí to neučil, nikde to neviděla. Jakmile začala chodit mezi děti na písku, nebo jen tak na ulici. Například jdeme po ulici na procházku, kolem nás projde holčička a má dcera se s napřaženýma rukama a otevřenou pusou vrhne na ní a kousne, někdy až do krve. Takže jí hned pokárám (případně hned odcházím z pískoviště, taky tam moc dlouho nebýváme). Nebo když jdeme k dětské lékařce, v čekárně jsou samozřejmě děti, takže hlídám jí jako pes. Všechny maminky sedí a dohlížejí, jen já jsem přilepená ke své dceři. Ale mě to už fakt trápí - co s tím? Říkala jsem to i doktorce a ta mi řekla, že z toho časem vyroste. Časem?? Mám pocit, že je to už dlouho a nikde změna. Jak jí mám vysvětlit, že se tohle nedělá. Děkuji.
Muj syn ve skolicce dvakrat nekoho kousnul.Vždy pri pretahovani o nejakou vec..On zatim moc nemluvi a nedokaze poradne "slovně bojovat".Nemuze to byt i pripad tve dcery,ze se tim snazi vyjadrit neco,co neumi proste rict?Ja kdyz se to stalo tak vysvetlim proč se to nesmi a ze to hrozne boli a dostane trest(den bez sladkosti treba) a vzdy kdyz nejakej bonbon chce,tak znova vysvetluju,ze ho nedostane protoze udelal to a to..Co zkusit nez jdete na hriste pripomenout,ze se to nedela s ze si jinak s detma nemuze hrat..