Dotazník na motoriku u dětí do tří let

lucienesvadbova
4. led 2016

Zdravím maminky, chtěla bych vás požádat, zda byste si některá našla chvilku na vyplnění mého dotazníku.
Dotazník patří mojí kamarádce, která dokončuje studium všeobecné sestry na vyšší škole.

odkaz na dotazík je tady: https://www.survio.com/survey/d/Z9B7F7T3O6Q1R5V9U
Moc děkuji za pár minut - cca. 5 min, které nad dotazníkem strávíte. Krásný den 🙂

kami1984
4. led 2016

Jen tam paní zapomněla uvést hned u první otázky, že nemyslí interativní chodítko, ale to, kde dítě "visí"..Já jsem uvedla, že chodítko jsme měli interaktivní. pak už se už se mluví o klasickém chodítku..

magdalenan
4. led 2016

Vyplněno 🙂

lucienesvadbova
autor
4. led 2016

děkuji za připomínku, určitě ji to řeknu 🙂

lucienesvadbova
autor
4. led 2016

Ještě jednou děkuji za odpovědi, už je jich 15 🙂

verdos
4. led 2016

A taky se tam ptá, kolik máme dětí a pak je tam otázka kdy dítě začalo chodit a je tam jen jedna možnost, tak jsem nevěděla, za které dítě odpovídat... Má to trošku "mušky a blešky" 🙂. Měla nejprve dotazník dát otestovat pár maminkám k připomínkám... no, ale vím, jak to je, taky jsem teď dělala výzkum pro závěrečnou práci prakticky na poslední chvíli 🙂.

lucienesvadbova
autor
4. led 2016

děkuji za informaci. Vyřídím jí to. 🙂

zvargova
4. led 2016

hotovo

ireniq
4. led 2016

@lucienesvadbova k tomu věku, kdy začalo chodit, co když ještě nechodí? Nepusti dál bez vyplnění...

lucienesvadbova
autor
4. led 2016

děkuji za informaci. Vyřídím at tam dá i kolonku "jiné" pro miminka co nechodí 🙂

josefina79
4. led 2016

hotovo 🙂

frufrunka
4. led 2016

Vyplněno, ale coby člověk, který měl co do činění s dotazníkovými šetřeními, bych měla připomínky... Jak už tu padlo, tak hlavně k tomu, že my, vícedětné, nemáme možnost rozepsat jednotlivé děti - a u nás opravdu co kus, to výrazný originál.

jancip
5. led 2016

@lucienesvadbova vyplněno...ale nepřesnosti.....kdy začalo chodit? kolem nábytku nebo samo v prostoru? možnost pasení koníků až od 3 měsíců, co když pase dříve? apod..

jija
5. led 2016

myslím si že pasení koníků by mělo mít určitě možnost i dřív, obě mé děti začaly pást koníky kolem 6ti týdnů, přišlo mi že ohledně vývoje dětí tam bylo minimum otázek, spíš ohledně přehledu maminek ohledně toho co o vývoji dětí ví

verdos
5. led 2016

@jija No, já si myslím, že o tom byl ten dotazník především - jak jsou maminky o psych.-mot. vývoji informovány, nebyl to průzkum toho, jak na tom jsou jejich děti, teda jestli jsem to správně pochopila.
A že některé děti zvládnou něco dříve neznamená, že by to všichni měli zvládnout dříve. A to je to, na co se ta otázka ptala - do kdy by to dítě mělo mít zvládnuté.
@jancip
Možná by bylo lepší oddělit více zřeteleně otázky na ty, které se týkají přímo konkrétního vývoje vlastního dítěte, a ty, které se týkají přehledu/znalostí/popř. názoru na psych.-mot. dovednosti. V profi dotaznících je na začátku každé takové oblasti krátká věta nebo informační odstaveček "Nyní se Vás budeme ptá na ... Napište, co si MYSLÍTE, že..." atp. A pak až následují vlastní otázky, ale člověk už ví, na co se zaměřit. Ale zase tohled je dělané zadarmo v nástroji survio, to asi tolik možností nenabízí. A člověk dneska šetří každou kačku, že jo... 🙂.

mandala
5. led 2016

Máš to tam, jen jsem nevěděla, za které dítě odpovídat 🙂

olga_
5. led 2016

@lucienesvadbova vyplněno 🙂

vopi001
5. led 2016

vyplněno 🙂

lenkalenulka
5. led 2016

Hotovo

vlocka1984
5. led 2016

Hotovo 🙂

lucienesvadbova
autor
7. led 2016

Ještě jednou moc děkuji za komentáře a připomínky 🙂Jste moc hodné a ochotné, všechny, co jste se rozepsaly 🙂 Děkuji ještě jednou 🙂

lucienesvadbova
autor
7. led 2016

Opravdu moc děkuji za váš čas a velice si vážím toho, že sem vkládáte své poznatky a postřehy. Hodně mi to pomáhá 🙂 Děkuji a určitě některé otázky důkladněji promyslím. M.