Ahojte,
prosím o vaše skúsenosti,u lekárky som za blázna ,ktorý všetko moc rieši a stále ma odbíja ,že mám zdravú dcéru a všetko je v poriadku.
Dcérka bude mať teraz 28.ho 1.rok,pred asi 4 dňami u nej nastal ale akoby zlom,začala sa strašne vztekať,všetko čo nedostane opiští alebo sa mi s nervami hodí o zem a kričí ,hádže hračkami a podobne....od 8.mesiaca oblieza nábytok,pustila sa už pár krát aj sama ale zase sa vrátila práve pred štyroma dňami radšej na 4.
Hlavne ale prečo píšem je že začala všetko z nervov hrýzť,hádzať sa o zem,pritom sa fakt hodí udrie a postaví bez plaču a ide ďalej a hodí sa znova....a začali jej také divné tiky hlavičkou,neviem ako to popísať....je to iné ako v ostatných fórach preto zakladám svoje a prosím o rady...robí to stále častejšie,je jednoči je v kľude,alebo sa hraje,čúra,pozerá tv,počúva hudbu...proste zaškuby hlavičkou stále iné nekooordinované,dnes do toho začala aj tancovať ,pritom mala jednu ručku pevne zovretú a kývala sa zo strany na stranu...mam desný strach ísť za lekárkou,tak prosím o vaše skúsenosti...ďakujem.... na neurologii sme boli nedávno ale na hlavičku nás neposlali lebo malá bola po páde v poriadku na pohľad....
To co popisuješ je pro odborníka a ne pro mamky na internetu, ihned zítra zajdi za neurologem. Držím palce.
Taky bych někam zašla, pokud tě jeden neurolog s něčím jiným odbyl, tak se neboj zajít za jiným, možná bych upozornila i na ten pád o kterém mluvíš.
a souhlasím s @kajalka abys to natočila. Nemusí to nic být, děcka když se naučí něco nového, tak to může vypadat, že je něco špatně a jim to třeba jen přijde jako dobrý nápad, ale taky to něco být může. Hodně štěstí
@achjonetusim myslim ze polovica konika je pre odbornika ,preto to tu je ,urcite zajtra lekarka a nasledne neurolog
Tak sme od Dr doma a urgent neurologie v patek 13. ,brecim od rana a este ten datum:( nevim jak se z toho dostat ale stale na nu kukam a pride mi ze mam doma uplne ine dieta a najhorsie je ze nemame kam ist aby som na to stale nemyslela:( tatku mame v praci od rana do vecera
Moc ďakujem za srdiečko,veľmi potešilo....:-*
Tak vcera 3 hodiny na pohotovosti,domov sme prisli o 10 vecer a dnes urgent EEG v 11,za hodinu vyrazame:( za dva dni mam 2 kila dolu z nervov a snad si tam nenechaju mna🙂
@denca1988 hodně štěstí, snad to dobře dopadne
@denca1988 Hodně štěstí!
Dakujem babušky:-* dame vediet
Juj, taky držím moc palce! Hlavně, že jste k tomu doktorovi šli, to je základ. Doufám, že bude vše v pořádku...
a nebyla ted nekdy ockovana?Muj syn mel něco podobího po ockovani.Nastesti to odoznelo samo a uz se to nezopakovalo.
Moc moc dakujem vsetkym za srdiecka a v piatok napiseme ako sme dopadli....srdiecka poletia dalej urcite este dnes :-*
@denca1988 Myslim na vás 😉
Tak sme doma a za tych 20 minut na EEG sa pry nic neukazalo co by nasvedcovalo ze mala ma epilepsiu,kazdopadne mame davat vitamin B a horcik a je maximlne hyperaktivna na pohled🙂,za mesiac kontrola a potom keby to neustupilo tak 24 hodin hospitalizace na pozorovanie...dr.sa vyjadril ze v tom nevidi nic mentalneho alebo tak a toho som sa bala najviac,ale dnes nikdy nikto nevie co bude ,budem ale verit ze mam krasnu zdravu holcicku len je max hyper🙂
@denca1988 😵
Paráda, hurá!
no ale keby ste videli tie stavy jak sa chvilku nudi.....zacne jacat a krutit sa a uplne silim z nej ked niekde sme,dnes doktor len cumel :D
Natočila bych video a navštívila neurologa.