Dítě ve znamení střelec. Jakou mají povahu?

kikisa311
10. čer 2022

Ahoj holky, chci se zeptat jakou povahu mají vaše děti narozené v tomto znamení? Zejména ty nejmenší. Okolo 3 let... dcerka je opravdu jak neřízená střela.. pořád lítá někde, nebo skáče, všude leze, a nikde nevydrží 🙈. A je to vzteklinka. Samozřejmě že vím, že to může být i obdobím, vzdoru, apod.🙂, ale četla sem i charakteristiku dítěte v tomto znamení a opravdu to sedí. Až se divím 😀. Tak mě zajímá jestli i ostatní to máte podobné.

treasurka
10. čer 2022

@kikisa311 Ano, u vodnářky a dvou lvic 😉

mia255
10. čer 2022

Ano u dítěte ve znamení Ryb... Jinak já jsem střelec a jako malá jsem byla hodně akční, družná, všude jsem musela být, všechno zkusit..... Nicméně spíše než znamením to je povahou, mladší dcerka je po mě a je uplně jedno jaké znamení je

gracinka7
10. čer 2022

@kikisa311 na staršího jeho charakteristika vůbec nesedí. Na mě moje taky ne.

luciaanaa
10. čer 2022

@kikisa311 😁😁 Syn je teda ve znamení vah a to teprv nechceš 😁 Jinak je taky jak raketa, všude vleze, nikde neposedí, ale to má spíš po svém tatínkoj, takže těžko říct s tím znamením jak to je, ale to že malej rozvažuje než něco udělá to je pravda, ale taky mu strašně dlouho trvá než se mu to v té hlavě zase přehoupne třeba z naštvaní do pohody 🤦‍♀️🙉🙈

pampeliska1313
10. čer 2022

Já jsem střelec. (Teď podle toho “novýho” hadonoš) a z vyprávění - pořád jsem se predvadela, dělala vlastní divadla atd i ve škole, pusa rychlejší než hlava, měla jsem problém lhát, ale hodně si vymýšlela “vlastní svět” atd

A pořád nějaký nehody. Jednou hlavou do topení, když jsem běžela hezky napřímo, pak jsem stavěla bunkr a skončila se starým hrebikem zapichnutym v chodidle, pak jsem zase spadla do struhy, pak zase přeletěla přes kolobezku.. máma říkala, ze porad něco, nějaký blbiny.)

marianarem
10. čer 2022

@kikisa311 Moj 2.5r je strelec a vobec nie je taky, vie sa praveze krasne sustredit a je taky do koca aj do voza. Ale je aj poriadne svojhlavy, o vsetkom ma svoju predstavu, ktoru silne presadzuje, vsetko aj inovuje, v kazdej pesnicke zmeni text a tak 🙂

pampeliska1313
10. čer 2022

Jinak mě napadlo - měla jsem za to, že důležitější je ascendent? To by mělo byt to, jak se dítě jeví okolí.)

makkyv
10. čer 2022

@kikisa311 Já na znamení hodně věřím, zatím mi vše sedělo u všech😅 Malá je štír a je úplně to stejný co tvoje malá😅 Docela se bojím až vyroste. Já jsem 100% lvice - takže to mezi námi bude zajímavé 😅👌🏻❤️

jannym
10. čer 2022

Mam nerizenou strelu v podobe blizence, ktery je obcas jak schizofrenik, nebo jako nekdo z rozdvojenou osobnosti, a naprosto radu milneho vodnare, se sklony k extremnimu bojinkovstvi (jsou okamziky kdy se boji i octomilky), ale zas je schopna dohlednou na mladsiho brasku, krasne si s nim hraje, zvlada byt samostatna, dojit nakoupit, sama do a ze skoly, uplne super, jen kdyby se tak nebala novych a neznamych veci…jo a zeleny jidlo je jedovaty (kdybyste to nevedeli…)

merope
11. čer 2022

Vše sedí, teda až na toho Střelce 🙂

ronyx
11. čer 2022

Syn střelec, naprostý opak. Od malinka hrozně plachý, introvert. Neodvážil se sám ani na hřiště, do písku, na prolézačku. Musela jsem všude s ním, jinak si sedl vedle mě na lavičku a byl schopný se ani ne pohnout třeba hodinu. Hrozně hodný, plachý. Soustředěný. Teď mu je 10 a díky své klidné povaze je premiant třídy. Za to mladsi syn ( panna) je hrozné šídlo. Pořad v pohybu, nemám problém vletět mezi bandu starších děti a nakonec vpodstatě tu bandu vést 😅 je ale nesoustředěný, teď bude nastupovat do 1. Třídy a já se toho úplně hrozím 🙈😅. No a v bříšku bych měla mít dalších střelce ( termín 24.11) ale jelikož mě čeká plánovaný císař, bude to nejspíš štír, tak jsem na to zvědavá. 😁

cuuza
11. čer 2022

@jannym Zelený jídlo je rozhodně jedovatý, ale mechovej dort je výjimka, ten sežere ani nemrkne 😅

jannym
11. čer 2022

@cuuza u nas je vyjimkou hrasek a okurka a kiwi, ale spenat, zelene fazolky a brokolice jsou jedovaty

lentilkah
11. čer 2022

Syn je strelec a sedi na nej jak co.
Kdyz byl mladsi, tak byl taky akcni, je doted, ale treba mezi vice detma se potrebuje rozkoukat.

drep
11. čer 2022

@kikisa311 ano, moje dítě je střelec a je střelené. Po mně. Moje malá identická kopie. Akorát že já jsem vodnář, takže to možná spíš než horoskop bude genetika

mishka87
11. čer 2022

@kikisa311 syn je dle charakteristiky typický střelec. Navíc si teď v první třídě začal dost vymýšlet, vzteká se čím dál víc a donutit ho udělat úkoly je nad moje síly. Bez řevu se snad neobejde jediný den. Vlastně čím je starší, tím je to s ním horší. Energie má na rozdávání, ale je sportovní antitalent a ani ho to nebaví 😒