Ahojte,
mám se vrátit od září do práce. To bude mít malá 14měsíců. Chceme ji dát do jeslí. Do jeslí by chodila každý den, zkrácený úvazek u mě ani manžela nepřipadá v úvahu.
Chci se zeptat těch,co tak malé děti do jeslí dali,jak to oni i děti prožívali, zvládali a jestli by to udělali znovu.
díky
@dri ahoj, my dáváme pouze na jeden den v týdnu. Poprvé tam šel když mu bylo 18 měsíců a já tím trpím do teď. Ze začátku se to bez slziček neobešlo. Dnes už pokročil do stádia, že říká v autě nenene, ale vozí ho manžel. Když jsem ho vezla já, tak hodně plakal, když jsme se loučili. Ale my máme mamánka a také si myslím, že si lépe zvykne, když jde na celý týden než na jeden den.
@dri já osobně s tím naštěstí nemám zkušenost. Ale vím od mamky, že mě taky dávala od nějakého takového věku do jeslí a bylo to vždycky šílené, i když prý v té době normální. Teď by to už neudělala, pokud by teda nebyla úplně na mizině..
Opravdu musíte? A na každý den - takové mimi přece v tu dobu potřebuje nejvíc mámu a uteče ti ten nejkrásnější věk..
Mám děti v podobném věku a neumím si představit je v tomhle období dávat do jeslí.
Jasné, že někdy se nedá holt nic jiného dělat ☹
Pro mě je tohle nepředstavitelné..nikdy bych se nesmířila stím, že mi uteklo to nejkrásnější období dítěte.. 😔 😔 už ted špatně nesu že ten čas tak rychle plyne a to jsem s prckem doma 😅 😀 😀
Hmmm, tak nás to čeká příští rok v září, ale malé bude už 2,5 roku (je narozená v březnu a to nám jí nevezmou) - a stejně jsem z toho už teď ve smrti, jak to budeme obě snášet....☹ Ve 14 měsících bych to minimálně já nedala a vůbec ti to nezávidím.
Ja davala Petu do jesli ve dvou letech, bylo to sice hrozny ale po mesici si zvykl, hodne taky zalezi na tetach a na tom pristupu🙂 Nastesti tam byl jen 4 mesice, pak jsem otehotnela, bylo to narocny vic asi pro me, na psychiku. Nevim no, ale takhle malickyho bych ho tam nedala☹ Ale je to na kazdem, preju pevne nervy
To je dost krutý, jak dlouho tam bude?