Dobrý den maminky,
Nemáte někdo nějaký napad nebo typ na deníček pro miminko? Knihu v knihkupectví pořizovat nechci, popravdě žádná me nenadchla natolik, vzdy se me líbilo od každé kousek.
Nemáte někdo treba něco v elektronické podobě, kdy si to můžete vše zaznamenávat (vkládat fotky) a později vytisknout? Samozřejmě chtela bych aby to i obsahovalo prvni informace (váha,) prvni slova, prvni kroky, …
Můžete poslat nějakou inspiraci?
Předem moc dekuji 🌹
@petagr123 je spousta ruznych jinych veci nez to, co jde koupit v knihkupectvi. Tam to byva vetsinou des😁Mne se osobne docela libi treba denik V plenkach. A sama mam pro malou kalendar Najevo. https://www.facebook.com/najevo.cz/ Je to fakt super, muzes si to doma nekam povesit a psat drobnost treba kazdy den. Pak je kazdy mesich shrnuti a na konci jsou samolepky s milniky, na nalepeni. A na fotky jsem male koupila krasny klasicky album na ruzky a postupne vybiram a vyvolavam fotky a budu k nim delat popisky. Mam pocit, ze co je “hmotne”, to se bude prohlizet, ty elektronicky veci nikoho tak nebavi.
my jsme dceři před jejím narozením založili mail a posíláme jí tam fotky, historky, míry, ..., a jednoho dne jí předáme heslo 🙂
@sheala no ale to je parada!
@petagr123 ahoj, uz 2 a pul roku pisu dceri denik. A druhe dceri uz 9 mesicu. Koupila jsem na to obycejny notes A5 s tvrdymi deskami a pisu. Kazdy vylet, kazdy uspech, kazdy pokrok. Zapis je vetsinou na stranku a pul, nekdy ale i na tri a zhruba to vychazi na 10 zapisu mesicne. Plus kazde mesicniny delam shrnuti dovednosti a novinek. Kazde dceri to pisu z jejiho uhlu pohledu, co delala, jak se na vylete bavila ona, i kdyz byly obe spolu. Manzel deniky ilustruje, takze fotek netreba. Je to desne pracne, ale ta predstava, ze jim to k osmnactinam dame, me zene kupredu. Budou po nas mit jednou pamatkz, az tu nebudeme... Kterou neznici zadnej virus, ani format disku, ani kleknuti disku, ani napadeny ucet u Googlu 🙂
Pokud mohu skromne poradit, vyprdni se na kupovany prefabrikaty a elektronicke varianty a udelej pekne rucne original denik pro tvoje originalni ditko 🙂 Fotky muzes vytistene lepit dovnitr, nebo je dat treba do z vyroby prilozene obalky na tvrdych deskach.
Posilam par fotek pro inspiraci 🙂