Zdravim maminky,
davali jste miminkum kminovy odvar a od kdy? A zabral Vam napr v kombinaci s Biogaia nebo espumizanem? Mam mesicniho chlapecka, tak jesi mam pit pouze ja a dostane se mu to pres MM nebo i mimco.
Dekuji
Nam nezabral. Ale koupila jsem v DM polstarky z pecicek a to byl vylozene balzam na brisko.
Kdybys chtela, mam jich celkem asi sest, tak muzu poslat 🙂
dávala jsem hned a ja pila ve velkém. synovi lžičku pred kojenim . bylo to lepsi 🙂
Tak já dávala sobe do jídla a bylo to znát hodně. Odvar sem nedělala. Stačilo mi to přes MM
Zkus ho pit ty a uvidíš jestli to bude mít účinek a když malý, tak dej i miminku a uvidíš co bude lepší na každého zabírá něco jiného 🙂.
@terka2018 Dělám kmínový odvar sobě a zatím to stačí, malé jsem ho zkoušela dát taky, ale ta to spíše plivala 🙂. Malé jdou krásně prdíky a žádné bolení bříška a jiné kapky k tomu nedávám.
Ja delala jen sobe parkrat ze zacatku ale prinos jsem teda uprimne nijak nezaznamenala
@jankol da se ten kminovy odvar smichat s UM?
klidne i litr 🙂
@zelenaesmolda To nevím jestli ti půjde, já jsem ho zkoušela dát na lžičku a pak zapít mlíčkem, myslím že třeba v lahvičce by to dost změnilo chuť mléka, tak bych zkusila lžičku nebo něčím takovým, jinak když ho budeš pít ty, tak tím se taky dostane do mléka.
@jankol ja nekojim ☹
Ja pila fenyklovy, dokonce i výborně chutná 🙂 malymu to pomohlo. Kminovej mi moc nejel.
@zelenaesmolda Tak nevadí, tak dát dítku na lžičku před mlíčkem a potom třeba udělat kmínovou polévku až bude větší 🙂.