Čtení malým před spaním. Poradíte, prosím?

Ahojte holky 🙂
jsem tu nová. Jak se máte?

Chtěla jsem se zeptat na zkušenosti. Moje malá zbožňuje, když jí čtu před spaním nebo občas si jen prohlížíme obrázky v knížce. Tak hledám pořád nové a nové knížky.
Včera jsem si objednala tuto, je o Baťovi (můj pradědeček u něj pracoval, tak ho mám moc ráda) a má moc krásné obrázky. Jeden přidávám k příspěvku.

Ale teď nevím, od včerejška váhám. Myslíte, že není na knížku ještě moc malá? V březnu budeme slavit čtyři roky.

Jo tohle je ta knížka, nemůžu ji najít nikde jinde, tak posílám tu stránku, ze které jsem ji objednala.
https://www.hithit.com/cs/project/6573/vydani-d...

Děkuju moc holky
Maruška P. 🌷

ajja87
9. led 2020

Ahoj, mě by třeba tato knížka moc nezaujala,ale každý má jiný vkus a sama musíš vědět co se malé líbí,u čeho ti vydrží poslouchat...ale myslím, že každá knížka má něco co dítko zaujme, take si myslím, že záleží jak bude psaná.. přinejhorším ji schovas na později 😀

pratensis
9. led 2020

Ahoj, na to by asi nejlíp odpověděli sami autoři (na hithitu je možnost zadat otázku), takhle těžko říct, z popisu to není zřejmé. Nebo uvidíš, až ti přijde a prohlédneš. Schovat na později jde vždycky. 😉

lolam10
9. led 2020

Podle mne jde vic o vasi intonaci a ze se tulite nez o obsah...kdyz ji to nebude bavit budete cist neco jineho ale u nas je treba jedno co ctu hlavne ze ctu(ctu 3l i Bibli a myslim ze nerozumi ani slovu ale stejne je rad ze mu ctu😉)

hojda
9. led 2020

Doporučuji knížku Jakub a Jáchym, děti jí milovaly.

hojda
9. led 2020

Jinak třeba kniha ani nevyjde, pokud se peníze nevyberou. Spíš mi připadá, že záměrem dotazu je upozornit na sbírku na Hithitu.

vikinkav
9. led 2020

@hojda presne...

martiina_k
9. led 2020

Tak čtyřleté dítě ti řekne.... já čtu 2,5 letému a myslím, že je mu jedno co čtu, hlavně že čtu :D