Máte tip na dárek k svátku pro dvouměsíční mimčo? Nějakou maličkost, nejspíše hračku, protože co jiného...Co vás konkrétně třeba nadchlo a doporučujete?
Díky všem..
Chrastítko, nějaká dřevěná baby montessori hračka. Nebo klidně dárek pro větší, tak půlroční. Rodiče vytáhnou, až bude správný čas. Pleny, ubrousky a kosmetika obecně jedině, pokud znáš značku, kterou používají. Ne každému dítěti sedne vše a mohlo by to pak letět do koše, což je škoda.
Ja bych spis byla prakticka a koupila plinky nebo ubrousky. Zeptej se co jim vyhovuje.
Nebo se zeptej jaky kousek obleceni a v jake velikosti by se jim hodil a podle toho kup...
Sama mam tritydenni mimi a tohle ocenim vic nez nejaky blbosti, ktery ted nepotrebujeme. Hracky si koupim sama az budu potrebovat.
@kukokuko jestli muzu i mimo tak 2mes dítě nerozmazlis chtěne nebo nechtěně to je jedno 🙂
@kukokuko Mně to taky přijde v pohodě. Pokud je to pro vlastní mimčo a je to myšleno jako gesto, započatá tradice atd., tak bych se na to drobátko prostě podívala, hluboce se zamyslela, mrkla se po nějaké drobnosti, nebo bych si s ním prostě ten den udělala nějaký jiný a oslavila to takto. Je to srdcovka, tudíž si myslím, že to stejně tady vyřešit nejde. Výběr už padl (chrastítka...). Jinak my třeba ročnímu kupovali k Vánocům plyšového krtka (dá se navléct na ruku jako maňásek) a pak ještě na památku stříbrný řetízek jako gesto.
Nas maly mel svatek, kdyz mu byly necele dva mesice, koupila jsem mu takovou odepinaci hracku s chrastitkem( na autosedacku/do kocarku) a od prarodicu dostal latkovou knizku. Tez mame vetsinu veci z druhe ruky a toto mi schazelo. Jinak super je takova prendavaci hrazdicka, tu mame podedenou a je to zatim nejoblibenejsi hracka 🙂
Nejlepsi je plastova hrazdicka za me to byla nejlepsi investice u mych dvou deti hrali si s ni od 6 tydnu snad do 13 m starsi kluk se o ni pak i ucil chodit
já to chápu, že chceš prtěti něco k svátku symbolicky dát - u nás dlouho frčelo chrastítko spinací špendlík, látkové, chrastící, šustící hračky od lamaze (žirafa amina, emilka, dráček zoubek,...), hrazdička. Já bych ocenila kvalitnější oblečení - z outlastu nebo bambusu
Plíny.
Obě děti jsem kolem 2-3 měsíců začala dávat na hrací deku a už se pohledem na hračky na hrazdičce zabavily, abych se mohla třeba najíst. Když chceš hezkou s více hracími funkcemi, je to docela investice (naše stála skoro 2 tisíce), takže podle mě ideální dárek.
hrazdičku jsme měli stejnou jako @marrrtinna, jen jsem střídala hračky a dokoupila kroužky (ty jsem využila i na kočárek,autosedačku, postýlku), aby na ty menší hračky dosáhl. Uklidila jsem myslím až někdy, jak si začal stoupat a opírat se o to
Chrastitko,nebo pleny,vlhcene ubrousky,kousatko (vyuzije tak cca za 2měsíce,možná driv/dyl),2měsíční dítko si vystačí s hrací dekou,maminkou a tatínkem a max tim chrastitkem 🙂