ahoj maminky..jak řešíte když vítr fouká do korby kočárku? Já mám tříkolku, ta se špatně vozí pozpátku a nemá ani přehazovací rukojeť. A mažete obličej miminkám ,když je zima a mrzne a čím? děkuji. Krásný den všem 😅 😎
skus nahodit plastenku - ta pomaha
pláštěnka 😉
😀 byla sem předběhnuta 😀
V létě jsme dávali plínku nebo slabou deku, ale to nebyly tak silný větry jako teď... Nemáme přehazovací rukojeť, ale můžeme obrátit korbičku, tak asi tak... I když si moc nedovedu představit, jak to pořád přendavám 😖 S tím mazáním nevím jestli je to u nás vhodné, mímě je teprve 2,5 měsíce... Ale asi až udeří mrazy, tak zkusíme máznou Niveou baby a uvidíme co to udělá 😉
Stačí jen namazat, mimčo máš určitě v kočárku zachumlané, když máš ještě korbičku. Vítr neřeš, ono jí neofoukne🙂
Bubchen ma primo krem v nepriznivem pocasi, meli jsme ho loni a super ted jsem jeste nekoupila a dneska pada snih 😕 😉
a nebo mi davame normalne ten jakoby nanoznik jestli vis ten kryt je to vyvysene a nefouka ..ta plastenka je taky dobry napad..dnes uz snezilo hruuuuuza ..ja cekala krasny podzim a prd 😠
ahoj . diky za tipy. u vas uz sněžilo?to je hrůza ..brr...malá špatně usíná, pomáhá nám právě kočárek, když má ty svý všechny spánky , je zlatá..jinak pěkně řádí. Já mám taky nánožník ,ale je to takovej starej typ kočárku, a ten nánožník nedoléhá, odstává.
miso tady snezi uz 2 dny, nois nezi - je vichrice, pada snih - teda lita vsude mozne je 0 stupnu no mazec s malym cely den doma 😲 😖 jsem na prasky 😝 a vcera jsme byli venku a jak na nej foukne vitr tak se mu to taky nelibi... 🙄
aha tak pak ta plastenka sice budes treba vypadat jak blazen kdyz bude svitit slunko a foukat,ale to je jedno hlavne ze malej nenafouka do nosiku..no snezilo jen chvilinku a strasne malo ale snezilo(jizni cechy)chjo pry ma byt dlouha zima ...a ja ji tak nesnasim..brala bych jen jaro leto podzim jaro leto podzim 😅 a nebo alespon zimu dlouhou jak leto a naopak 😵
Ahojky, ja male mazu kremem z DMka kremem proti vetru a chladu a neprijde mi, ze by ji foukalo do kocarku, vozime zatim v lubokem a tam my teda neprijde, ze by nejak foukalo,mam pres kocarek jeste takove to, jak se to zapina na korbe, nevim, jak se tomu rika,takovej ten dekl proste a mam ji v kombineze a mam v kocarku uz i fusak,ale ten tam mam spis jako vlozku do kocarku, chudak je tam vzdy tak zabublana, ze si myslim, ze ji je vedro
Ahojte,
ja len k tym kremom kedze ostatne je tu uz popisane 🙂
my pouzivame ALTERMED zimny krem, kedze maly ma atopicky ekzem, ten krem je z lekarne a je fajn, vobec mu nevadi a nerobi zle 😵
strunka fakt?? to neznam to se zeptam, taky mame atopak a Niveu nesnasi vubec a ten Bubchen je taky s hermankem...
struka: moc děkuji za radu. My jsme taky atopici, tak hned dneska pro něj vyrazíme 😉
a proc mas sportak?nemuzes ji dat po smeru do korby aby na ni nefoukalo a pridat plastenku?
ja teda koupila poradnej kocar abychnemusela davat miminecko proti smeru jizdy kor v tomto pocasi teda 😲
ma napadlo, čo apon, ale asi máš malú korbičku a veľké dieťatko?
My máme Roan - veľký a hlboký - tak nefúka, ale dala by som pláštenku. A mažeme Astridom baby do mrazu a chladu.
my mame proti vetru johnsons..a mame pp uno tak mame prehadzovaciu rucku ale inak asi by som dala plastenku...
nase mala ma 7m a porad se mi vleze do hlubokeho, tak je to v pohode...holky a ta plastenka pomuze?Ale asi trosku jo, ze?Se ptam kvuli tomu, ze i v te plastence mame otvor,ale asi tim, ze mame starej kocarek nevim, jestli je to u vsech?
vendulka ja mam na kociku na boku take bodky na vzduch otvor tam nemam 😉
beruska 😀 apo nektera miminka uz se v pul roce do fusaku a do hluboke korby nevejdou a s dnesnima pidi kocarkama o tom pochybuju i ja ze se mi v zime vleze do hlubokeho jeste ve fusaku jsou mu 3 mesice a uz ted se mi tam skoro nevleze je to tak tak..
asi v kazde plastence je otvor ale neni to tk drasticke, pomuze to urco...
aha, ak ja jo normalne vepredu jako v korbe, takze mne asi plastenka moc nepomuze, je tam otvor,rekla bych 15x15cm??
😀 😝 u nas v plastence je otvor,ale da se zavrit..
ja mela maleho loni celou zime v korbe az do brezna, to mu bylo skoro 8m a to neni zadnej prcek ale jen proto ze mam polohovaci zada v kocarku a videl ven, jinak by ho to taky nebavilo...
zato letos nevim jak ho na sportaku udrzim a chuze zatim nic moc tak to bude veselo, nedojdem ani do kramu... 😕
Nivea baby proti mrazu a větru - neobsahuje vodu! Krémy ostatních výrobců ano, což je v mrazu špatně.
S foukáním neporadím, otáčím kočár.