Chtěla bych moc poprosit o radu maminky z Říčan a okolí, jak najít vhodnou paní/slečnu na pravidelné hlídání syna (16 měsíců)? Hledaly jste přes osobní reference nebo jste využily nějakou agenturu, případně jakou?
Hledám někoho na pravidelné hlídání na jeden den v týdnu u nás doma a jednou za měsíc bychom rádi odjeli celá rodina i s chůvou mimo Prahu a my s manželem bychom měli vlastní program a chůva byla se synem a hlídala v golfovém rezortu s tím, že nabízíme samozřejmě dopravu, stravu i ubytování (buď v samostatném pokoji v pronajatém domě nebo v samostatném hotelovém pokoji). Bohužel se mi nedaří nikoho najít, protože pro pražské agentury jsme již "mimo civilizaci" a agentura přímo v Říčanech žádná není.
Ještě doplním, že hledáme někoho se zkušenostmi s respektující výchovou a Montessori problematikou.
Pokud někdo máte zkušenosti s chůvou v této oblasti, budu ráda za kontakty.
Možná bych věděla, můžu nějaký kontakt do SZ?
Moc dekuji za tipy - samozrejme se stalo to, v co jsem doufala - zalozila jsem diskuzi ze zoufalstvi a najednou se mi ozvalo nekolik kontaktu, kde to puvodne nevypadalo.
@svetlunda Ale dekuji za tip na skolky - ptala jsem se pouze tam, kam chodime na dilnicky, jine MS me nenapadly.
@hojda Pokud by nevysla soucasna chuva, tak bych Vam s dovolenim poslala mail na sebe a zkusila kontakt od Vas.
Jeste jednou diky obema🙂
Me se u dcery osvedcilo pres klasicky inzerat sehnat studentku na stredni skole. Do dneska (10let) jsme v kontaktku a zrovna se domlouvame ze by hlidala prilezitostne i syna
Zdravím, co se pokusit obepsat školky ve vašem okolí co mají pro vás přijatelný přístup k dětem a poptat se, zda by si nějaká učitelka nechtěla přivydělat? Sama jsem ředitelkou v jedné lesní školce a vím že moje průvodkyně by tuto možnost radostně přijaly,