maminky chodí vaše děti do těchto zařízení? jak jste spokojeni, co se vám tam líbí, jak to tam funguje? děkuji
Ano, chodí, miniškolka o cca 15dětech a 3-4 učitelky. Je tam moc a moc spokojený. Chodí 2-3krát do týdne na dopoledne a je to moc fajn. Chodí od 2let, v tuto chvíli pauza, protože kvůli teplu bylo hodně dětí nemocných a nechci mít doma dvě nemocná dítka, ale od března bychom zase rádi začali. Naučil se tam nové věci a dovednosti, za což jsem moc ráda. Negativum - chytal zlobící móresy od dětí, začal zlobit u jídla apod, takže to má svá pro i proti. Na celý den a všechny dny v týdnu bych ho tam ale nedala.
Chci to zkusit, vadí mi ta vysoká cena, bohužel.. A jsem zvědavá, jak to E zvládne.
@latkovkybrno
@kamino
@lv děkuji za odpovědi , můžu se zeptat kolik stojí a co je všechno v ceně zahrnuto?
3* do týdně na 4hod cca okolo 2500-3000Kč včetně všeho
taky bych chtěla dceru dát do miniškolky k nám..mám v plánu tak od března..je to 2x týdně od 8-13hod..stojí to dopoledne 200kč a má v ceně sváču a oběd..tak uvidíme,jak to zvládne 🙂
http://maceska.luzanky.cz/standardy.html
A většinou se musí zaplatit 1000kc naráz a mas 5vstupu...
Já platím za 4 dopoledne 270,- a musí dát malé sebou svačinu. Moc se jí tam líbí, je tam 15 dětí a dvě učitelky a pořád něco tvoří, cvičí, naučila se tam básničky, hrají divadlo a je opravdu nadšená. Teď čekáme, jestli se nasbírají další děti a chodila by v týdnu ještě jedno dopoledne, tak doufám, že se děti najdou 🙂
Syn chodi do detske skupinky. Ridi se tam walsdorfskou pedagogikou. Chodi ut-pa a platime 2400 + obedy a svacinky cca 600 kc.
Syn chodil od 3,5 let do takové soukromé miniškoličky, paní to měla v rodinném domku, ve skupince maximálně 5 dětí (ale většinou tam byly tak 3-4), platili jsme 300,- za dopoledne 9-12h, chodil jeden až dva dny v týdnu, svačinu si nosili svojí, jinak nepotřebovali kromě tepláčků a bačkor na převlečení vůbec nic....dělala s nimi hodně montessori aktivit, výtvarné činnosti, pohybové, zpívali, hráli divadýlko, četli si pohádky a pak si k nim třeba vyráběli loutky, když bylo počasí, trávili část dopoledne na zahrádce....o Vánocích měli vždycky jednu sobotu pečení vanilkových rohlíčků, spojené s vyráběním ozdobiček a povídáním o Vánocích, pak měli karneval, čarodějnice....bylo to moc fajn, syn tam byl ohromně spokojený, on by totiž v tom věku ještě nedal klasickou školku, takže jsme pro začátek zvolili tuhle možnost a nelituju, dalo mu to hrozně moc....a ten malý kolektiv pro něj byl tak akorát 🙂 , a paní dělá vždycky ještě v létě i příměstské tábory, v podstatě fungují stejně jako ta školka, jen každý ten týden bývá nějak tématicky zaměřený, jeden měli třeba "Cesta do pravěku" a celý ten týden si povídali o pravěkých zvířatech, lidech, rostlinách, vyráběli si malinkou sopku s jaru, prášku do pečiva a ještě něčeho...dělali otisky zkamenělin, modelovali zub nějaké šelmy na řemínek...., pak měli třeba týden pohádek, tak každý den se věnovali jedné pohádce - přečetli si jí, vyrobili si loutky, nebo si jí zahráli jako divadýlko, namalovali k tomu nějaké obrázky apod....syn tam strávil jeden školní rok a pak několik těch táborů a dodnes na to všichni moc rádi vzpomínáme a jsme v kontaktu, navíc jsme to měli jen asi 15 minut pěšky od domu 🙂
Krystalko a můžeš prosím napsat, kam syn chodil? Velmi mě Tvůj příspěvek zaujal. Moc děkuji 🙂
@andreant - chodil sem www.mcstodulka.cz - akorát mám pocit, že už to paní trochu omezila jen na některé dny v týdnu...my tam chodili už téměř před 3 lety 🙂
Moc děkuji.Mrknu na to.
Taky by mě to zajímalo 🙂