Červnové děti - blíženci - voda + vzduch = sodovka 🙂

nugetka20
1. bře 2018

Máte taky červnové děti? Jací jsou?

Blíženci jsou prý vznětliví, jako jing a jang, přepínají nálady během okamžiku. Jednu chvilku jsou miloušové, ve druhém okamžiku na "zabití". Voda se vzduchem pod tlakem tvoří "sodovku" - takže výbuch, mámo 🙂 Já zjistila, že čím víc tlačím (jsem beran), tím je vše horší. Když počkám, rád mi vyhoví. Máme 20 měsíců a kluka je všude plno 🙂

Jak na ně, aby dobře bylo? Máte tipy? Podělte se, s těmi svými andílky s maskovanými růžky ...

majkylove
1. bře 2018

mam doma to same,v cervnu uz triletaka a pribyde nam k nemu beranek,nebo bycek,tak poradte jak to prezit 😀

normalnimatka
1. bře 2018

pokud chceš opravdu tipy, jak na konkrétní tvoje dítě, zajdi si k astrologoj. sluneční znamení samotný o ničem nevypovídá. resp. strefí se to asi v takovým procentu, jako náhoda a ostatní nebude sedět vůbec. manžel je blíženec a vůbec na něj neseděj ty základní věci, co se o nich tvrděj. je potřeba to brát v celku. je tam fakt hodně věcí, který se musej dát dohromady, aby z toho vylezl obraz člověka.

normalnimatka
1. bře 2018

jo a jako dítě člověk funguje taky víc pod jinou planetou, než pod tou sluneční, tudíž, můžeš mít dítě berana, ale to, co ho předurčuje pro dětskej věk může bejt váha, a to seš teda jako hodně jinde:D

blabloblu
1. bře 2018

Já jsem taky blíženec a čím víc na mě kdokoliv tlačil (tlačí), tím spíš se ode mě ničeho nedočká. Spíš ještě naschvál budu dělat pravej opak. 😃 Mnoho zájmů, neustálá potřeba intelektuálního rozvoje, neposednost, miluju čtení a psaní a jsem rychlá. Někdy až moc a na škodu. Rychle se nadchnu a rychle ochladnu a náladová jsem, to jsou zásadní dvě negativa. Zásadní, bazální potřeba, bez níž bych nemohla žít, je svoboda. Velká smaostatnost odmala, mamka říkala, že s tím měla chvíli u mě problém, prostě jsem nic moc a nikoho moc nepotřebovala. Rádi a hodně mluvíme a umíme to, akorát někdy až příliš zeširoka. I můj táta je blíženec, on červnovej, já květnová a společný máme i to, že obtížně vyjadřujeme a dáváme najevo city a s ničím se moc ne*e*eme. Já říkám věci víc na rovinu než on teda, není takovej rebel, ale ani on si servítky moc nebere. A umí a ví se zeptat a dozví se tak, co potřebuje. I já. A ano, taky je to pro mě někdy na škodu. 😃 Někdy lepší nevědět. Ano, 1000000x denně proč máš asi doma taky. 🙂 Ale obecně si myslím, že jsme v pohodě... přelétavost úplně neplatí, jsme věrní a monogamní, ale musí to být ONO. Já osobně třeba dřív prostřídala dost zaměstnání. Obecně je to s námi asi těžký v tom, že jsme nepředvídatelní. Já dokážu změnit plány na celej den během dvou minut. S tím neskutečně štvu přítele. Jede na výlet s tím, že skončíme na horách a ocitneme se u moře (přeháním samosebou, ale ne až tolik 😃 ). A jsem totálně nedůsledná, občas se někde zapomenu, zakecám a tak... 😉 (a jsem teda blíženec a ascendentem ve lvu)

tinaprofi
1. bře 2018

nesnesu křivdu, už od dětství, to jsem dokázala jako děcko bouchnout jako vesuv a nebavit se tri dny jinak jsem naprostej flegmatik 🙂)) jsem 100% blíženec

drzticka81
1. bře 2018

Ja jsem beran,syn je byk (hrozna kombinace-muj tatka je taky byk-hruza),jinak mam muze blizence a dve dcery taky blizence (umim s blizenci zit-muj bratr je blizenec)-takze za me blizenci jsou super 🙂)) vubec mi neprijdou trvdohlavi a umineni,zabejceni 🙂))) takovi flegmousi 🙂)) akorat muz ma strasne moooooc rozdelanych projektu (cmiz padem i doma binec)......pry je to pro blizence typicke

tinaprofi
1. bře 2018

@drzticka81 je 🙂)))))

evee24
1. bře 2018

Já jsem blizeneci dcera a sedi to :D vybusna a nálady jak jarní počasí.

drzticka81
1. bře 2018

jo a pry jsou blizenci strasne tulivi 🙂))) a maji radi neustaly kontakt-je to pravda .-))))kolikrat uz bych brala svuj vlastni prostor .-))))

marketa11112
1. bře 2018

I ja jsem blizenec kvetnovy..a sedi na me vse, co tu byLo receno...jako sila...🙂)..nesnasim nespravedlnost, a bojuji i kdyZ jdu proti vsemu a vsem.....a je mi v tu chvili fuk, jake dusledky to bude mit pro me. rychleji jednam nez premyslim...nekdy bohuzel...ale vzdy to myslim dobre.....nesnasim natlak..v tu chvili prave proto udelam opak.......pry neumim odpocivat, pracuji moc..ale me fakt vsechno nove desne bavi...a pry nutim pracovat i ostatni...jako mlada jsem byla ,,preletavejsi,, , ale ted? Se nehnu ze sveho hnizda...ale porad vymyslim neco noveho..na dome, zahrade, pro deti....ted se kreativne vyradim v siti pro deti.....

marketa11112
1. bře 2018

A ty rozdelane projekty... To sedi....u nas trpi muj manzel byk....kvuli zahrade...ale bojuji s tim..co jeden rok rozdelam, dalsi dokoncim...vetsinou....nekdy s par zmenama, teda vzdy ...

blabloblu
1. bře 2018

@marketa11112 jj, co nam kvetnovy blizence, jsou to vsechno do jednoho bojovnici za spravedlonost a lepsi svet a perou se za slabsi a tak 🙂

popelka1984
1. bře 2018

Mám čtyřletého květnového blížence a je fakt že se s ním dá domluvit spíš po dobrém. Moje babička taky byla blíženec a ta zase byla hodně klidná a hodná a nenechávala nic rozdělaného, ve všem měla pořádek. Je fakt že trucovat taky uměla a byla umíněná ale takovým tím jemným způsobem a nikdy nekřičela. Syn občas neví co by, skáče od jedné věci nebo činnosti ke druhé a je to velký mazlíček.

marketa11112
1. bře 2018

@blabloblu no, jenze nekdy okoli nema pochopeni....

dzogobela
1. bře 2018

@blabloblu jak kdybych cetla charakteristiku svoji nejlepsi kamaradky, blizence 😀

aklin
1. bře 2018

Ja jsem blizenec, dcera 3 r je blizenec, manzel ryba. Ja a dcera jsme uplne stejne, za kazdou cenu si chceme prosadit svou, jsme tvrdohlave, pratelske, ukecane az moc.Priznam se, ze si s ni nevim rady a nezvladam ji.

innocence
1. bře 2018

@drzticka81 Pravda, jsem blíženec a fyzický kontakt a tulení vyhledávám od malinka. Byla jsem vždy obrovský mazel. V 1. třídě na ZŠ jsem na rozloučenou objímala každý den i učitelku 😁. A když se mi nedostává dostatek fyzického kontaktu, deprimuje mě to.

lv
1. bře 2018

Kontaktní, mazlivá, miláček, špatně ne-li vůbec nese kritiku, uráží se, tvrdohlavá, když není něco po jejím, fyzicky ne nejzdatnější, na sebe má vysoké nároky, proste Jekyll a Hyde dceruška

jancabr
1. bře 2018

Jsem též blíženec, 9.6., takže vlastně v polovině a na 100%. Výše zmíněné vlastnosti sedí. U nás doma to byla vzdušná kombinace - blíženec, váha, vodnář. Mamka mi i teď říká - ty jsi teda fakt za dva - jednou tak, podruhé jinak. Někdy se peru sama se sebou 😂 Manžel je váha/štír a taky ze mě občas roste, i když se snažím dost ovládat. Poradím snad jen - chce to zachovat klidnou hlavu, hodně trpělivosti a svobody.

nugetka20
autor
1. bře 2018

Dámy, moc děkuju. Tu charakteristiku dětí - blíženců mám z jedné knížky (Jak vychovávat podle znamení). Tam je právě napsáno, že malí blíženci jsou vlastaně 2 osobnosti v jednom (i proto jsou tak zobrazováni, jako dvojčata). Na jedné straně je velmi akční dítě (prý si mají maminky nachystat kondičku, aby prckovi stačili, jen co začnou chodit), je jich všude plno, milují běhání, nezávislost, lidi, jsou společenští, celý svět je tu jen pro ně. Snadno se tak dokážou sami utavit a musí se dbát na to, aby se naučili uklidnit a odpočinout. Na druhé straně tu svou nezávislost potřebují kompenzovat - tulivostí, potřebují cítit, že je má maminka ráda. Prý milují knížky a je fajn je v tom držet (právě u knih můžou najít ten klid, aby si tělo odpočinulo). Je potřeba je vést k pořádnosti (jsou moc rozběhaní, netrpěliví, roztěkaní, než aby si uklidili), a naučit je zacházet s penězi. A s tím vztekem je to právě to s tou sodovkou - je potřeba je usměrňovat, nezastavovat, jen zpomalit, aby měli čas se nadechnout a přehodnotit .... :

Prcek je sice blíženec, ale pozdní červen (18.), tudíž dost v rakovi. Ještě nemluví, ale je užvaněnej, hlučnej, miluje hudbu, zpívání, čtení obrázků. Miluje blonďatý ženský (jsem brunetka), miluje všechny lidi kolem sebe, nechal by se normálně odnést kýmkoliv, kdo jde kolem. Manžel je ryba (voda), takže mají dost podobnou povahu, potřebují volnost (jen co malej začal chodit, už mi mizel, na zavolání absolutně bez reakce - hlavně pryč a daleko, kamkoliv)....ale pak se hrozně rád vrátí, přitulí.... je to rarach 🙂

normalnimatka
1. bře 2018

tak takováhle charakteristika sedí na polovinu dětí, pokud ne ještě víc....🙂

2hanah
1. bře 2018

@nugetka20 nemůžu říct stejný poznatek, manžel byl blíženec, dcera je taky a oba v klidu, přijde mi to snad jako nejmírumilovnější znamení.

nugetka20
autor
2. bře 2018

@normalnimatka V té knize je to tak popsané, je tam toho mnohem víc, udělala jsem výcuc. U každého znamení je něco jiného a musím říct, že to skutečně sedí. Pokud vezmu děti kamarádek - tak jen jedno se tomu mému "podobá" (jen tiše doufám, že nedojdeme do takové fáze, v jakém je ta holčička) ..... a ta je taktéž blíženec :D JInka jsou ty děti různě ostýchavé, bojavé, nebo naopak klidné, rozvážné .....občas kamarádce závidím jejího velmi myslitelského kloučka (narozen koncem února, ve vodnáři).

blabloblu
2. bře 2018

@nugetka20 vodnáři jsou pěkný éra :D

jitulien
2. bře 2018

Já jsem teda blíženec a sedí to dobře 😀 Ale moje máma asi problém neměla, protože je taky blíženec tak mi "rozumněla" 😀 já očekávám malého 1.7. (Rak), tak doufám, že nebude mít v plánu vydat se na svět dřív 😂 umíte si představit tu sešlost, kdy se sejdou tři blíženci (odlišné generace), kteří budou mít rozdílnou náladu? 😂

nugetka20
autor
2. bře 2018

Pardon, kluk je koncem ledna, jsem to zmotala, je to vodnář, ale lednovej 🙂 No, v dospělosti asi jo (moc jich v okolí neznám), ale to dítě je hotovej budoucí vědec ....on než se rozhýbe, než se rozmyslí, to je doba :D ten můj tryskomyš už by byl 3x na nohou a 4x spadnul (a řičel), ten její je jak lenochod (v dobrém slova smyslu), i když spadne, tak u toho hloubá ..... :D
@ jitulien Raci jsou úžasní, mám jich v okolí několik. Já měla původní termín 8.6.2016 (chlap se smál, že to bude ďábel 6.6.2016) .... a já pak nakonec rodila VYVOLÁVANĚ o 10 dní pozdějc. Kdybych věděla, co mě čeká, tak jsem si an toho raka ty 4 dny radši počkala :D

jitulien
2. bře 2018

@nugetka20 viď, taky se modlím, aby to vydržel až na správný datum 🙂