Bez umělého mléka neusne

eliskakrejzova
30. kvě 2017

Ahoj, holky, potrebuju radu. Mam doma chlapecka 10 tydnu a ne ze me chudera pekne zmateny. Jako malicky vzdy po papani chodil spinkat. Ted ale chce po papani koukat, povidat si, coz je super a je to zcela normalni, ale po hodince a pul je unaveny a chcr spinkat , problem nastava ze dokud znova nedostane lahev s mlekem neusne a bude brecet. Je tedy znateny a ja ho prece nemohu krmit vzdy po hodince a pul. Podotykam, ze je na umelem mleku. Potrebuju ho naucit, aby po spinkani papal a pak si hral a sel spinkat, ale jaksi nevim, jak zbytecne ho trapim, protoze, kdyz mu lahev dam pak ho boli brisko. Prooosiiim jak to mam udelat. Ja vim, ze si za to asi muzi sama, ze jsem to delala obracene, kdyz on byl po papani vzdy unaveny. diky moooc

panickatlamicka
30. kvě 2017

@eliskakrejzova. a unosit v satku?

panickatlamicka
30. kvě 2017

A spis ten ,,rezim" uzpusob jemu, nezkousela jsi zvysit davku un? @eliskakrejzova

puresin
30. kvě 2017

@eliskakrejzova No a co mu nedat mlicko, hned jak se vzbudi, ale zabavit ho nejdriv hrami a povidanim a najist mu dat, az bude cas spat?
Na me je to kazdopadne dost "technicke", pravidla jsou sice fajn, ale moje deti jsem kojila vicemene kdy si rekly, kdyz mezi krmenim byla aspon hodinka.
Nebo co dat po probuzeni polovicni davku toho, kolik normalne vypije a pred spanim pak zbytek? S kojenim to moc nejde, ale s UM jde mnozstvi snadno odmerit. Drzim pesti 🙂

naste
31. kvě 2017

A zkoušela jste místo mléka trochu vody nebo dětského čaje? On třeba nemá hlad, ale sání děti uklidňuje, proto se mu lépe usíná. Mléko bych dala až se vyspí.