Ahoj maminky,chci se zeptat,zda existuje nejaka elektroknizka pro prvni sluvka,kde by byl obrazek vysloven nejdriv v cestine a potom v anglictine. Nevite? Nebo neco podobneho jestli vubec ecistuje. Pripadne sem hodte rovnou nejaky odkaz a jestli mate,jak jste spokojene. Dekuji vsem
Dekuju,kouknu.na to
Ja jsem toho nazoru,ze by se melo dite nejdriv naucit poradne cesky, anglictinu az tak ve treti tride. Pokud nezije v biligvni rodine,bude stejne jen papouskocat. Takze spis pilujte cestinu 🙂
*bilingvni
V takova rodina nejsme,ale chci na nej mluvit anglicky,aby oba jazyky umel perfektne
Dobry den, Zili sme v UK dlho a pred 2r sme sa vratili do CR odkial pochadza muz. Ja na dceru rozpravam slovensky, muz cesky + cela tu rodina = chodi 2dni v tyzdni do skolky a TV, knizky ma v anglictine a sem tam sa s nou rozpravam aj anglicky. Roprava cesky a rozumie slovensky a anglicky. Teraz hovori viac a viac slovicok v anglictine a pesnicky spieva vacsinou v angl. Ma 3,5r ,ale nerozprava uplne plynulo ani po cesky,ale uz jej je krasne rozumiet a vyjadri sa pekne. Chce to cas...Myslim,ze v 4r bude rozpravat nadherne cesky a uz aj spajat pekne vety v anglictine, ked ju pocuvam spievat pesnicky,tak myslim,ze to nebude problem. Obaja na nu obcas hovorime anglicky. Sestra zije vo Svedsku s muzom anglicanom a ich syn to ma ovela tazsie. Navstevuje skolku 5x t, takze preferuje svedscinu, otec na neho len anglicky a mama slovensky :D Ma 2,5r. Vo Svedsku som bola v milom prekvapeni,ked som zistila,ze tam aj predavacky, upratovacky proste 90%ludi rozprava nadherne anglicky a to preto,lebo tv maju len a len v anglictine a titulky maju svedske,alebo si ich aj vypnu...takze nieco na tom bude. Odporucam detom stiahnut pesnicky rhyme songs a okrem obyc rozpravok ako peppa pig- jedine v anglictine, micky mouse clubhouse je super pre deti.
Máme tablet pro deti, jsou tam zvuky, barvy, zvířata, čísla, pismenka. Cz/ang/de. Stalo to asi 600,-, maji ho v každém hračkářství.