Dobrý den, jakou knihu s albi tužkou pořídit pro dvouleťáka? A vyplatí se kupovat jinde než v Albi? Děkuji.
@optimistic máme to podobně jako @pampeliska1313
Líbí se jí všechny. Teď jí hodně baví zpívánky. Za mě je každá knížka dobrá a smysluplná aktivita. Tudíž to nejsou vyhozené peníze.
@optimistic záleží zda máš holku nebo kluka.. moje kluky bavily autíčka a vše co dělalo větší rámus. Holčičku zase baví zpívánky a hravá angličtina..barvy, čísla.
Nejlepší je kupovat před Vánoci, to má Albi největší slevy. Dají se i sehnat různé kupony, pak je to na Albi nejlevnější (např. kód AF15TOP). Sada tužky s knížkou vyjde o něco levněji, ale sadu s knížkou Zvířátka v ZOO nedoporučuji. Děti čekají, že zvířátka budou dělat zvuky, ale místo toho se jen dozví, že tohle je "Tučnák Tonda...Žirafa Hermína..", takže naše děti tuhle knížku prakticky jako jedinou nechávají ležet ladem. Raději doporučuji Pohádkové učení nebo Můj svět. Ty tahají nejčastěji 🙂
Jinak my si knížky k tužce půjčujeme v knihovně. Alespoň je vyzkoušíme a můžu zjistit co dceru případně baví a nemusím je všechny kupovat 🙂 ona teda tužku dostala už k prvním narozeninám takže zatím ji to tak nebere a bavím se tím hlavně já 😀
My jsme dávali jako dárek k druhým narozeninám, nejdříve frčely Zpívánky a Lidové říkanky, pak Doprava a Svět zvířat. Jinak taky půjčujeme knížky z knihovny.
@optimistic zpivanky jsou top snad u všech.. jinak dceru bavili i barvy a tvary, a stále jsou nej roční období.. od kamosky syna zas doprava, dceru jakýkoli knížky kde byly dialogy.. naopak zoo a farma na který jsem sazela, tak propadák 😧 Jinak nevyplatí se bazarovy, to je celkem loterie 🤣dost podvodu a rozdíl ceny minimální … vyplatí se počkat na akci, slevový kód na albi a nebo počkat a před Vánoci v Makru jak jsou slevy na hračky tak mezi nima i albi za super ceny, jen nemají cely sortiment …
Syn bude mít 2,5 roku a albi miluje už od roka, kdy jako první dostal Zoo. A teď má asi 8 druhů + dalších +-7 ve skříni schované 🤣 Miluje všechny - pohádky, zoo, roční období, denní činnosti, leporelo (název to nemá). Máme toho opravdu hodně a každý den je použijeme ☺️
@optimistic za nás frcely Zpivanky
Jako první jsme dávali Říkanky a ZOO. Vždy, když bylo potřeba, jsem se koukla na srovnání cen - naposledy se nám to myslím vyplatilo v Dobrovském.
U nás frčí zpívánky. 🙂 ale baví to jen syna, dceru tak jednou měsíčně 3 minuty.
Mezi 2-3 rokem ideál na pořízení. 🙂
Staršího to nebaví vůbec. Máme třeba deset různých knížek, ale nebaví ho ani jedna. Mladší má 2 roky, bavilo by ho to, ale je to divočák, ten jí spíš rozbije, tak s ní ještě čekám.
@sigyn Moc děkuji i za kód. No to bych byla taky zklamaná ze Zoo, Pohádkové učení vyhrálo nějakou cenu a celkově se mi líbí.
Začínali jsme na zvířatech v zoo, teď máme hasice, strašidla, barvy a tvary, říkánky… vydrží mu to dlouho, baví ho to, jednu dobu furt dokola jede knížku, pak najde další a chce zase tu atd..myslela sem si, že ho to přejde, ale ne, dokonce si diktuje další a další.:D A kupujeme teda v Albi, vlastně ani nevim kde jinde.🙂